Vägval



Ibland är aftonbladet extremt roliga.. eller?

Har precis vaknat och ska väl göra mig klar och sen dra till skolan någon gång. Jaa mer än så har jag inte att säga för tillfället meeen ha en bra dag!

Hej helg

Trots att torsdagar brukar vara dagen som luktar död när man vaknar på morgonen så har den här dagen varit perfekt! Skolan var knappt jobbig för det enda jag kunde tänka på var uppkörningen ändå, sen när jag hade klarat den så svävade jag som på moln hela cykelturen hem. Nu kom jag precis hem från stan, shoppade en massa nödvändigt och diverse mindre nödvändigt.. Ååh vad gav det att ha shoppingförbud hela förra månaden när jag ändå köpte upp mer än en månads inkomst på två dagar? Inte mycket alls. Men lika glad för det är jag!

Imorgon ska jag mest troligt skjutsa en hel del och baka till jobbet på lördag. Då har damerna tv-sänd match, det betyder kaos för mig när jag ska försöka organisera saker runt omkring.. Efter det har killarna (vettefan vad dem spelar för division faktiskt...) elitkval, sjukt coolt!

Puss på er och tack för alla grattis!

Nu får ni passa er


För nuuuuu har jag också körkort! Så jävla nöjd.

Ska dra på tjejkvällen på stan med mamma nu, först firar vi körkortet med käk på nodo (hoppas jag, om det inte är fullproppat) GÖTT.

Snart så

Känns som att klockan är mitt i natten, är så sjukt trött. För intresseklubbens vägnar kan jag säga att jag klarade teoriprovet idag och i samma veva som jag slängde igen ytterdörren slängde jag teoriboken i soptunnan. Varför? Jo för den var så gammal så att jag hade fel på till exempel när det är förbjudet att använda dubbdäck eftersom att den lagen har ändrats sedan jag fick boken... fantastiskt! Undrar vad mer i boken som kan ha spökat  i mina försök att klara faserna.. Varför hade jag en uråldrad bok? Jo för jag skulle ta mc-kortet en gång i tiden när jag var 15 år och då fick jag den.

Bara uppkörningen kvar nudå så är det jag som är fyllechaffis #1. Jag erbjuder sjukt bra musik under resan och ett gott skratt när jag ska försöka köra bil.. Eh ja, om ni törs så är det bara att ringa!

Klickade precis iväg en beställning från Nelly också för att fira mig själv lite i förväg..

28 september

Åh vad less jag blir, vaknade med halsmandlar stora som tennisbollar.. Ingen mer träning i veckan då, ännu en gång. Jaja, sjukskrev mig från skolan och nu sitter jag här och käkar frukost. Kom precis på vad jag ska vara utklädd till på halloween! Fast det säger jag inte, hoho, jobbigt va?

Nej alltså jag har ingenting vettigt att skriva om för tillfället men ni verkar ju som sagt läsa ändå så jag får väl lov att uppdatera litegrann ändå. Helst av allt vill jag lägga upp en video från i helgen (JÄTTEMYCKET) men jag måste nog skippa det..

Gå nu ut och skaffa er en bra dag!


Den svenska björnstammen

Antagligen har jag fått något sorts uddamusik-ryck men faaan vad bra jag tycker detta är:

Den svenska björnstammen – Kärlekens matadorer
Den svenska björnstammen – Vart jag mig i världen vänder
Den svenska björnstammen – Allting kommer bli bra
Den svenska björnstammen – Guld

Ungefär det enda som kommit ur mina högtalare på någon timme..

Optimist

Oj, insåg just hur bittra mina inlägg är jämt.. men det är inte alltid så lätt vet ni! Fick iallafall alla rätt på en fas nyss, då blev jag glaaaad och började se ljuset i mörkret igen.


Jag veeet, uttjatade bilder. Men här var vi glada! Snart ett år sen.

Underbar morgon

Vad är oddsen att strömmen ska gå på trafikskolan när jag är där för första gången för att plugga? Inte helt okej. Sen när jag kom till skolan så var den låst överallt på grund av strömavbrottet.. Tillslut kom som tur var en vänlig själ och öppnade åt mig. Verkar som att strömmen har gått i hela stan typ.

Dessutom är det storm idag, mitt paraply vände sig ut och in och gick tillslut sönder påväg till skolan. Bra start på dagen än en gång! Nu ska jag på möte med mina projektarbetshandledare, spännande!


Rubriklöst

Hej och hå vad ni läser!
Synd bara att jag inte har något alls att skriva förutom att jag pluggar körkortsteori ännu en gång och att jag nyss käkade världens godaste middag som jag själv hade lagat. Mamma blev nöjd iallafall!
Ikväll kommer jag sitta dränkt i skolarbete och där emellan någonstans tänkte jag klämma in en springtur.
JUST DET, fick börja morgonen med att skrapa rutorna också, vad fan hände?

Blev just kränkt av en okänd människa på wordfeud som kallade mig för cpbarn när jag vann, blev fett med ledsen..

Maroon 5 – Moves Like Jagger

Måndagmorgon

Skrev världens längsta inlägg och så försvann det... Perfekt! Just nu sitter jag och väntar på att mattelektionen ska ta slut någon gång. Hade körlektion imorse klockan sju och jag var nog knappt vid medvetande.. Vill bara att den här veckan ska vara över. Nästa vecka har jag praktik och i min hjärna är det detsamma som lov. Underbart! Hade tänkt resa bort och skippa hela veckan men jag tror att jag ska sova och komma ikapp i skolan istället.

Nu tog äntligen lektionen slut så jag ska kila. Haj

Söndag

Kanske är jag den enda människan i världen som älskar söndagar.
Snart ska jag dra och lära barnen simma, dom ska bli bäst! Måste dock cykla typ en mil för att ta mig dit, kändes extremt jobbigt.. fast värt, säger vi. Så går det när man inte tänker efter före.(förövrigt ett jobbigt uttryck att säga)

Här kommer dagens fundering:

Alltså Teres, kan du förklara varför den här bilden ligger i mappen "T+T!!" bland dina bilder? Hittade den precis och vet liksom inte hur jag ska tolka det..

.


Those will be the best memories

Gårkvällen blev verkligen grym! Hade hur roligt som helst hemma hos Josefin och det var riktigt mycke folk ute också. Träffade många som jag inte träffat på jättelänge så det var kul.

Trots ca en miljard foton så hittar jag ungefär två som går att använda i sociala sammanhang, bra jobbat tjejer!
Här är iallafall ett:

Snygga tjejor i Josefins (aka. Fritlz) källare

La, la, la, whatever

Sitter och väntar på att Jossan ska bli klar så jag kan åka dit, under tiden kan jag meddela att jag precis fick 144 poäng för ordet dörrkarm i wordfeud. Underbart!
Klart att ni vill spela mot mig, lägg till tinanordstrom


Såhär ser jag typ ut ikväll

Cause we might not get tomorrow

Har precis kört världens längsta övningskörning, ska kirra körkortet nästa vecka!
Blir fest hos bästaste Josefin ikväll och sen utgång, så nu ska jag hoppa in i duschen och vrida upp musiken.
Ha en gryyym lördag, för det ska jag ha!
Puss

Dr. Dre – The Next Episode - Explicit Version

Trevlig gårkväll

Hade en riktigt trevlig kväll igår! Blev ingen grillning eftersom att vädret inte ville vara med oss. Men det var lika skönt att vara inne så det gjorde inget. Vi spelade pratmakarna och killarna gav upp efter total utklassning av mig, Jossan och Frida. Sen såg vi idol och snackade ett bra tag för att komma igen allt vi missat om varandra, mer eller mindre smaskig info, haha. Sen fick vi för oss att köra bilkurragömma och jag måste faktiskt nästan erkänna att killarna och Elin var vassare denna gången.. fick även leka bilmekaniker när Fridas bil inte ville vara med och leka längre.

Tog tyvärr inga bilder

Torsdag = helg

Kom hem från skolan för någon timme sen, torsdagar är verkligen hemska med sina sju lektioner men samtidigt så känner man alltid lukten av helg. Imorgon efter skolan ska jag på favoritfredag (spinning och core) på Step In. Och sen på kvällen blir det grillkväll hos mig med en massa härliga människor från gamla klasen som jag inte träffat på länge, så det blir grymt!


Alltså jo.. 9a ♥

Kommer sakna

Kommer sakna att köra Tessans gamla skoter i vinter, här kommer några bilder som visar hur det brukar gå


Ibland ser vi extremt rutinerade ut!

Men oftast ser det ut såhär:






Nu kan du få mig så lätt

Öronorgasm



Håkan Hellström – Nu Kan Du Få Mig Så Lätt

Dom är uppe på taken
alla är högt över staden
Sommarn snurrar fort
när vi bara snöar bort
Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann


Ibland undrar jag

Missade bussen, straffar mig själv med att plugga ännu mer körkort!

Han markerar ett felaktigt beteende från en medtrafikant med att sätta upp ett finger som varning.

Det syns på långt håll att de är handikappade genom deras uppträdande och därför är det lätt att förutse deras problem.

Alltså, va? Körkortsteorin kan vara extremt underhållande ibland, eller så är det för att jag är trött.


Ska försöka att inte missa nästa buss också, sitter med ytterkläderna på för att underlätta.

Fascination

Fascineras av hur extremt roligt det är att plugga körkortsteori när matteboken ligger och glor på mig från andra sidan rummet. Fascineras också av hur otroligt kul bloggen blir i jämförelse med körkortsteorin. Längtar tills jag är klar med körkortet dock, då har jag bara målet att klara skolan kvar. Och beach 2012 också såklart, he-he. Åh.




Snart helg

När tisdagen är över känns inte resten av veckan så hemsk längre. Börjar skolan 12.40 imorgon och sen är det ju bara torsdag kvar och sen är det ju faktiskt fredag! Missade bussen idag efter skolan så jag fick promenera hem, hurtigt! Fick dock sällskap av Mats in till stan så det var inte så tråkigt ändå. Nu sitter jag här och fryser så jag ska dyka ner i min ziperall och läsa lite körkortsteori.


Hultsfred 2009, saknart!


Rubrik

Blev en helt okej dag ändå! Skoldagen var segare än någonsin.. men jag kom precis hem från ett spinning och core-pass som båda gick super! Kände knappt av att jag inte tränat på mer än en vecka, wiho.
Jag orkar inte blogga om något intressant och såntdär idag, ni överlever nog.

Älskade måndag

Ååh underbara måndag. Älskar när mamma kommer in halv 7 och skriker " TINAAA, om du ska hinna duscha så har du 10 minuter på dig för sen kommer dem och stänger av vattnet". Panikade upp och kom på att jag duschade igårkväll, värt! Plus att det inte kom någon efter 10 minuter, dem har inte kommit än. Förövrigt börjar mina måndagar tillsammans med Matte E, min favorit ♥ Och just det! det är bara plus 1 grad.
Nej nu ska jag göra som en släkting alltid säger istället för "ha en bra dag", "skaffa dig en bra dag". Ska försöka!


Här hade jag hellre vaknat. I ett alldeles för varmt tält med ordningsfaktor noll.

Mätt

Kräftorna satt fiiint efter att bara käkat frukost idag. Nu sitter jag och sörjer att helgen redan är slut och så väntar jag på idol. Måste ju heja vidare Andreas Larsson och Fredrik Lundman från Piteå ikväll!

Söndag

Kom precis hem från jobbet som var lika lugnt som vanligt. Skönt att tjäna liet extra pengar nu efter sommaren då det gått sjukligt mycket pengar för mig.. Nu ska jag käka något och sen dra iväg och lära barnen dyka, åååh längtar!! Efter det kommer min faster hit och bjuder på kräftor, mumma.

För övrigt så verkar det som att jag aldrig kommer att bli riktigt frisk, det ger sig liksom aldrig. Har dock bokat in spinning och core imorgon och det SKA jag på, punkt slut.


Nöjd dykarpojke 2010! Aw:) Ska försöka få fota dem lite i år också

Fatcamp

Min hund har blivit kastrerad(anteckna!) och detta har medfört att han är hungrig hela tiden, eller han tror iallafall att han är det. Därför äter han just nu allt som kommer i hans väg. För någon dag sedan hittade vi honom när han precis lyckats äta upp 250gram äkta smör från köksbordet. Det är ungefär en tiondel av hans ursprungliga vikt. Nu ser han snarare ut som en tunna. Därför har jag tagit på mig uppgiften att ha honom på fatcamp, och jag ska också vara med, vi går igenom det här tillsammans liksom och peppar varandra. Bra idé va? Tycker jag!


Lyckligt ovetande om vad som kommer att ske.

Mattesnillet #1

Godmorgon eller goddag. Sitter här och försöker komma ikapp i matten, hur tror ni det går?













:)

Första lugna helgen på länge

Ikväll ska jag inte göra någonting alls, och inte imorgon heller. Så sjukt skönt att för en gångs skull inte ha några planer för helgen. Egentligen vill jag följa Sandra, Marcus och Lars till IKEA och Finland imorgon, men jag orkar inte kliva upp tidigt och sitta i en bil i 4 timmar av dagen. På söndag jobbar jag en sväng och efter det ska jag instruera småbarnen i fridykning, aaaw! jag har saknat dem.

Just nu sitter jag och försöker skriva klart en uppsats om livekonserter. Tänkte först att det borde vara hur lätt som helst för mig att skriva 2 sidor om det, men det var ganska klurigt att få ihop en massa text. När jag är klar ska jag unna mig en lååååång promenad på någon timme med bra musik i lurarna. Gött.

Ha en bra fredagkväll!


Tjoh

Kraków

Vi började resan med att övernatta i Sthlm, där käkade vi på Max i några timmar och sedan hängde vi på McDonalds resten av natten. Klockan 03.45 gick bussen till Skavsta och vi var lagomt döda. När vi väl satt på planet som skulle ta oss till Krakow så var vi tvungna att byta plan på grund av tekniska problem. (Tessan, du kan tänka dig hur jag såg ut). Nåväl, tillslut kom vi iallafall fram och åkte typ direkt till saltgruvan.



Jag är inget stort fan av stenar, salt och underjorden så jag var väl inte sådär väldans imponerad.. Att det dessutom var information om deras flera tusen år gamla kungar och så vidare gjorde inte grejen mer intressant. Däremot var det ganska fint där nere ibland, fast mest bara läskigt enligt mig. Allt det där kan dock bero på den obefintliga sömnen natten före.


Köpte världens största glassar utanför saltgruvan

Efter saltgruvan taggade vi till för en lördagkväll i Krakow. Jag blev dock aldrig riktigt taggad och jag tror att alla var hemma innan midnatt. Alldeles för lite sömn och liiiiite för höga förväntningar var nog orsaken.

Dagen efter fick vi sovmorgon ett tag och sedan bar det iväg till Auschwitz, finns väl egentligen inte så mycket att säga om det. Hemskt.





Några skor.. så sjukt.

Efter Auschwitz åkte vi hem och taggade om igen även fast vi i början inte var så muntra. Vi gick ut och åt middag ganska sent och beställde 3-rätters med fri bar för ca 270kr. Billigtbilligt. Efter det var vi rätt så taggade om man säger så och jag hade en riktigt trevlig kväll. Kameran vågade jag dock aldrig ha med ut på kvällen tyvärr!

Dagen efter det shoppade vi typ hela dagen i en sjukt stor galleria.



Kände att jag var tvungen att dokumentera Polens alla modemissar samlade på en enda t-shirt.

Efter shoppingen gjorde vi oss klara för sista utekvällen i Krakow. Vi hade blivit tipsade om ett ställe som hette Kitsch. Där fanns det upphöjda podier med strippstänger osv. Hehe, grymt. Inga bilder på det heller tyvärr(eller det är kanske tur det).

Efter att ha kommit hem kring klockan 5 på morgonen så var det bara att kliva upp klockan 8 för att åka till en polsk skola och sitta med på deras engelskalektioner. Efter det fick vi åka hem och vila ett tag för att sedan gå på en stadsvandring med några elever. Ville skjuta av mig fötterna efter någon minut bara eftersom att vi nästan promenerat 24/7 i 4 dygn.



Här var det tänkt att vi skulle se så nöjda ut som möjligt eftersom att vi hittade en City tour-buss så att vi slapp gå hem efter rundvandringen. Kostade oss ca 20kr och det var så jävla värt att slippa gå. Jag vet inte riktigt hur dem där bak tänkte med posen men, det är vackert.

Sista kvällen tog vi det lugnt och gick ut och åt på en restaurang, min mat var dock sjukt äcklig.. så yoghurt fick bli kvällens käk.




Gratulerar, äntligen har vi kommit lika långt i utvecklingen som Ryssland

Blev ganska lycklig igår när jag upptäckte den nya inställningen på facebook där man måste granska och acceptera sina taggningar innan dem syns. Denna funktion hade ryska facebook redan för tre år sen(ehm jo jag är medlem där för jag var där på utbyte). Stressade dagar efter resor, festivaler, fester osv osv är nu bortblåsta. Nu kan jag sova gott om nätterna.

Är jag en tönt? Ja okejdå. Men en glad sådan!


Ryssland April 2009 ♥

It's Friday, Friday, gotta get down on Friday

Godmorgon! Gick och la mig klockan 20.45 igårkväll och vaknade av mig själv kvart över sju. Så borde man ju göra varje kväll.. Börjar dock 12.40 så det var ganska onödigt. Jag ville dock ändå stiga upp och säga hejdå till min bror som åker till England idag och stannar där i typ tre år. Känns ganska knäppt, och nog fan kommer lillasyster vara orolig.. Tur att facebook finns, förväntar mig ett "nu är jag hemma"-meddelande varje kväll innan han går och lägger sig. Fast nja, men typ.

Nåja, nu ska jag vara sjukt effektiv och tvätta alla kläder från Polen och möjligtvis städa mitt rum.. tyskaläxan kändes dock roligare än det just nu.

we♥it


Inte min dag idag

Tog mig som sagt inte upp ur sängen imorse, och resten av dagen har jag fått kämpa med att inte somna titt som tätt i skolbänken. Och därför orkar jag inte heller skriva en massa om Polen just nu, och inte mycket om något annat heller.
Just nu sitter jag här och fryser halvt ihjäl i min Ziperall, tror att jag har feber igen. Typiskt! Lyssnar på Melissa Horns nya album Innan jag kände dig också, mys. Om jag bara inte hade haft en kilometer med läxor så hade jag kunnat njuta just nu, men icket.

Melissa Horn – Innan jag kände dig


Oj, bittert. Jo.

Tillbaka till verkligheten

Sådär, nu känner jag mig nästan som en människa igen. Efter nästan en hel vecka i Polen med alldeles för god mat, för sena nätter, lite för många billiga alkoholkombinationer och en sjuklig mängd promenader så har jag äntligen fått fotfäste igen. Har typ aldrig någonsin uppskattat min egen säng, toalett och dusch, garderob och frukost (frukosten där bestod av vitt bröd och chokladflingor med mjölk, euuw.) så mycket.

Mitt "nya liv" gick käpprätt in i de polska skogarna efter tredje dagen då jag fick ett sjukliga cravings efter salt (jag trodde att jag skulle dö) så jag köpte en chipspåse. Sen blev det ett antal glassar och godis för att hålla nerverna på plats på flygresan hem.. med mera. Nåja, ännu mer taggad till att köra stenhårt efter detta för jag hade ju faktiskt klarat mig i tre veckor helt utan problem så jag vet att jag klarar det. Drog på mig en galen förkylning också, började med att min röst i princip försvann och slutade med att jag fick feber på vägen hem. Så nu ska jag krya på mig och sen börja med träningen på riktigt igen.

Började egentligen skolan klockan 8.10 imorse men jag tog mig verkligen inte upp, ögonlocken gick fan inte att lyfta.. så jag gav mig själv sovmorgon. Sandra kommer och plockar upp mig med sin nya bil om ett tag, ska bli kul att se den.

Skriver mer om resan och lägger in bilder senare idag. Nu ska jag försöka göra så att jag ser ut som att jag lever, önskar mig lycka till.


Krakow levererar

Än så länge har vi hunnit vara på rundvandring i saltgruvan, på Auschwitz och Birkenau och idag har vi shoppat. På kvällarna har vi varit ute på stan och härjat en del, sjukt mysig stad! Det tar så lång tid att ladda upp bilder från allting så jag gör det när jag kommer hem istället.

Igårkväll gjorde vi oss klara i lugn och ro och förfestade för att sedan leta rätt på en bra restaurang. Vi hittade tillslut en som hade 3-rätters med fri bar för ca 300kr. Sjukt billigt om man jämför med Sverige. Maten var hur god som helst och fri bar är ju inte heller så fel. Vi hade iallafall riktigt trevligt och efter det gick vi ut och kollade in klubbarna. Tyvärr var det mesta stängt eftersom att det var söndag, men på vissa ställen levererade det helt ok. Ikväll är det förhoppningsvis mer folk ute på stan!


Snygga!


Snabb update från Polen

Ligger i sängen efter en trevlig utekväll i Polen. Träffat många mysiga människor och många extremt creepy typer. Dagens kommentar av anonym farkost " Asså, jag tror fan att jag ska spy istället för att behöva bajsa på den offentliga toan igen"... Haha! Ååh, Polen <3

Vi sover i ett 8-bäddsrum på ett jättemysigt vandrarhem, bilder kommer imorgon:)

Pussssss

Klant

Sitter med hårfärg i håret nu. Är sjukt stressad för om ca 1,5 timme så ska vi åka.. och färgen är klar om 30min. Började med att spilla ut halva hårfärgsflaskan på mina nytvättade jeans som jag hade tänkt resa i. Guuuud, typiskt mig. Så nu har jag tvättat dem och ska se om färgen typ hann fräta sönder dem eller om jag kan ha dem, om inte så får jag lite panik.. Får hoppas att håret inte blir förjävligt också eftersom jag bara hade typ en halv flaska, åh. Att jag aldrig lär mig.

Bra låt:
Daniel Adams-Ray – Lilla lady

En liten ros med ett hål i sin själ
Som gjorde rätt men av dåliga skäl
Hon hade drömmar om status och flärd
Men hon blev slav för sitt eget begär
Hon vet inte vad hon känner för
Lågan slocknar utan tändstickor
Du är bäst nu men du var bättre förr
Våra brister gör oss till människor

Den lilla staden fick knappast ett farväl
När andra nöjde sig sprang hon iväg
Hennes ord var ett laddat gevär
Och hon sköt på framtida besvär
Hon hade guld nog att bygga ett berg
Men lilla rosen hon saknade färg
Du är bäst nu men du var bättre förr
Våra brister gör oss till människor


Resfeber

Blir alltid sjukt okoncentrerad när jag ska resa någonstans. Kan packa väskan i två dagar utan att komma någon vart och dagarna bara smälter ihop till en rörig massa. Ska iallafall bli sjukt kul att åka ikväll och jag tror att vi kommer få det grymt! Ska ta en masa foton så det blir bildregn här på bloggen på torsdag. Om vi inte har wi-fi på vandrarhemmet så kommer jag inte uppdatera nåt, annars laddar jag nog upp några bilder varje dag.

Sist jag var i Polen bodde jag ju hos en famlilj, de var sjuukt gulliga och snälla och gjorde verkligen allt för att jag skulle trivas. Jag tycker dock att det är ganska jobbigt när människor känner att dem måste göra det så bra som möjligt för mig.. En sak som är skön att slippa är dock toaletten med typ pappdörr med ett stort fönster på så man liksom såg exakt vad personen där inne hade för sig. Samma på duschrumsdörren... Hade ändå velat åka tillbaka till Gubin för att träffa dem. Mamman var så söt och grät när jag skulle åka hem. Hon snackade polska med mig hela tiden och hade värsta inlevelsen, jag fattade ingenting men nickade och log hela tiden så hon bara blev ännu mer exalterad, tills min polack kom och sa att jag inte förstod något. Jag lärde mig ju iallfall en extremt värd mening på polska - "Jestés ogórkiem!" - som betyder, "Du är en gurka!"... Värt! Kan ju alltid komma till användning.


Sådär ska vi bo!

Raise your weapon

Kan det inte sluta regna nu? Börjar bli sjukt less. Idag har jag bara varit på en köttig skoldag och precis käkat en köttig middag. Nu ska jag packa och tvätta färdigt inför Polen imorgon. Ååh, längtar!


Feta sommarfeelings:
Deadmau5 – Raise Your Weapon (Original Mix)

Do it tomorrow

Har en app på mobilen som heter "Do it, tomorrow" och dagens alla nio måsten är nu överstrukna. Hur underbart känns inte det? Nåväl, det bästa med appen är dock den lilla pilen till höger om alla "to do"grejer och då förflyttas den till nästa sida som är "tomorrow". Det finns bara två dagar på den, today och tomorrow, vilket är perfekt för sånna som mig som har en tendens att planera alldeles för mycket annars. Plus att det är ganska soft att bara klicka saker vidare till imorgon. Kan ju dock bli en dålig ovana, antar att jag lär mig något av det också.

Oh happy day

Är glad idag av någon anledning, kan bero på att det är onsdag.. he-he.
Alltså nej jag har inget vettigt att skriva om idag, men kan iallfall säga vad jag har gjort/ska göra idag.
Hade körlektion imorse och den gick väl inte alls särskilt bra, bokade om min uppkörning också för vi insåg att det inte fanns nog många tider att boka in före... (sämst planering av mig). Nåja, flyttade fram den en vecka bara så det gör inte så mycket! Nu ska jag snart fara till skolan, börjar om en kvart. Det spöregnar ute. Bah. Har hunnit packa typ klart till Polen på fredag också och senare idag ska jag inte alls träna som jag skrev innan för jag vaknade med världens största halsmandlar. Grymt!

Summering: det regnar, jag vaknade sjuk, körlektionen gick dåligt, det regnar, det regnar, det regnar, skola snart, det regnar. Fortfarande glad. Yeah.


Onsdagar i mitt hjärta

Imorgon börjar jag 12.50, underbart! Tyvärr var jag tvungen att boka in en körlektion klockan 9.25, men vad tusan. Kan göra bort allt plugg där emellan så att jag kan dra till gymet sen på kvällen istället.

Har varit galet effektiv i eftermiddag, gjort bort lite plugg, bakat 3 plåtar till jobbet (utan att äta av det, mm) och nästan viktigast av allt: Tvättat mina converse. Vi pratade om det på skolan idag och det är ju faktiskt sjukt lätt att få dem att se som nya ut igen.
Kolla bara:

Lånade bilden från google, mina såg ut ungefär sådär fast en aning finare var dem nog. Lyckade rutscha lite i ett lerdike i helgen och imorse när jag kom till skolan upptäckte jag att mina skor hade fått sig en rejäl sväng av leran..

Efter:

Som nya!! Nästan vitare än när jag köpte dem till och med.

Vill ni veta hur man gör? (hört att man kan tvätta dem i maskinen också men det vågar jag inte, är rädd att sulan ska släppa eftersom de är ganska slitna)
Spola upp varmt vatten i en balja/diskho, dränk skorna och häll tvättmedel på dem. Jag använde vanligt pulver och lät det suga in i skorna ordentligt. Sen gnuggade jag de värsta fläckarna med galltvål och sen tog jag en rejäl diskborste och skrubbade som en galning. Haha, ifall ni inte kunde lista ut det själva alltså. Tips från coachen.

Dag nio

Eftersom att ni fortsätter att läsa så antar jag att jag borde fortsätta uppdatera.

Idag vaknade jag på helt fel sida, men pallrade mig ändå iväg på mattestugan innan vi började på riktigt. Sjukt skönt att göra bort en massa så man slipper plugga lika mycket hemma. Pluggläget just nu ligger dock på drunkningsnivå såå ja..

Idag är förövrigt min nionde dag utan fika och godis och all sån skit, heja mig! Såhär nöjd är jag då jag får godis:

Ifall ni undrar vad fan jag har på mig så är jag tydligen på skridskoavslutning med konståkningen. Bilden här nedan visar på ett ungefär varför jag aldrig blev någon isprinsessa:

Stabilitet, jag vet!


Vart är världen påväg?

Sedär, Oleg som sökte till idol med sin discodänga Electropop släpper låten redan idag. Imorgon finns den på spotify. Sinnes!


Till och med min mamma går omkring och nynnar/sjunger på den.. haha.

Electropop

Sitter nedsjunken i soffan och tittar på idol, just nu är det en "ryss" som spelar. Får en konstig känsla av att han totalfejkar allt ihop, inte ens brytningen kändes äkta. Jag fattar ingenting!!! Nu fick han en guldbiljett också. Tror fan att hans låt "electropop" kommer att bli nästa års sommarplåga eller något, sinnessjukt, men sant.

Nåja, kom hem från Step in för en timme sen och träningen gick faktiskt riktigt bra idag! Det behövde jag efter en av de värsta måndagarna i mitt liv. Som sagt, då kan veckan bara bli bättre och på fredag åker jag till Polen. Wihiho! Jag har ingen bild att lägga upp.. Men det får ni leva med.

Puss.

Dear Monday

Älskar inte ni också att försova er på måndagar, kan ju inte finnas någon bättre start på veckan alltså. Hade körlektion klockan 07.00 och vaknade 06.30.. bah, jag hatar(!) att stressa och speciellt på morgonen. Nu har jag typ precis kört klart och insåg att jag börjar klockan 9 och inte 8.10 som jag trodde..

Åh underbara måndag, nu kan resten av veckan bara bli bättre! Tack.

Idol 2011

Tack vare någon vänlig själ på facebook som uppmärksammade alla om att det var idol ikväll så tittade jag på det. Jag tittar aldrig på tv, alltså verkligen aldrig. Hur ska man då kunna veta att idol börjar, jo facebook såklart.. vad annars. Tycker att Alexander Bards roll i programet var väldigt konstig och konstlad. Kändes verkligen inte äkta och rätt onödigt.. Men jag som också är bra på att vara brutalt ärlig ibland kan ändå förstå hans uttalanden.

Den här killen kommer ju bli flickfavoriten nummer ett. Och bara för att jag stör mig så sinnessjukt på den hysterin så kommer jag typ inte kunna tycka att han är bra. Men jag ska försöka, för en liten del av mig måste ju faktiskt erkänna att han är grym.

If it makes you happy

Vaknade precis efter en powernap på typ 3 timmar.. bra där! Hade tänkt åka på spinning och core klockan sex men jag orkar verkligen inte för jag är så förkyld. Har bokat in spinning och core imorgon istället så får hoppas att jag är friskare då!
Nu ska jag vara en duktig nv-elev och räkna lite matte så jag inte hamnar efter ännu mer.

Här får ni en bra låt (tänk er att ni sitter i en nercabbad bil på någon landsväg i Australien med solbrillorna på och fötterna på instrumentpanelen)
Sheryl Crow – If It Makes You Happy
If it makes you happy
It can't be that bad
If it makes you happy
Then why the hell are you so sad


Puss

Klumpig

Än så länge har den här dagen inte gått så bra för min del. Börjar med att dränka mig och mamma i mjöl när vi skulle göra våfflor. Jag tog mjöl i ett mått och precis då så tyckte jag att det såg ut som att hela bunken skulle ramla i golvet. Så smart som jag är så ska jag skynda mig att fånga den genom att kasta upp måttet med mjöl innan jag fångar den. Resulterade i mjöligt hår på både mig och mamma..

Och alldeles nyss skulle jag göra lunch, kollade i kylen och såg till min stora lycka att det fanns kvar kött från igår i en skål. Var lite för ivrig när jag ska ta ner skålen så jag lyckas välta ut den så att hela kylen blev full att sås, kött och svamp. Men bra som jag är så lyckades jag fånga två köttbitar i handen.. Jo jag åt dem. Haha ork it.

Man kan inte alltid vara bäst


One day I'm gonna whistle

Ååh dör så söta. Speciellt när hon säger "one day I'm gonna whistle?" Aw.


Godmorgon stalkers

Vilka är ni egentligen? Ni blir bara fler och fler och jag förstår inte riktigt varför.. Såå om ni törs kan ni väl iallafall skriva vart ni är ifrån eller om ni känner mig, hade varit kul att veta!

Jag hade riktigt roligt igårkväll, vi började hemma hos Jossans jobbarkompis Emelie och sen drog vi vidare till Kalles. Träffade en massa folk som jag inte träffat på ett tag så det var riktigt trevligt. Efter det gick vi till Max och jag käkade mina efterlängtade mozarella sticks, MMMMM. Sen gick jag hem, utan jacka.. Inte smart, var ganska så förkyld imorse när jag vaknade. Är huvet dumt från kroppen lida! Nu ska jag käka våfflor, fifan så gött.


Snygga!

Taktikvila

Blev lite shoppat idag på stan, kan visa sen! Nu ska jag ta mig en taktikvila för att orka dansa hela natten, wiie.


Morgonstund har guld i mun

Wiiie! (har alltid problem med hur jag ska börja mina inlägg...) Kom precis hem från ett spinningpass som var äckligt jobbigt och roligt. När man klockan 10.00 på en lördag har ätit frukost, tränat och duschat så är man sjukt nöjd. Nu ska jag och mamma göra oss klara för stan och försöka hitta några nya träningskläder för att motivera oss lite mer.

Skriver sen:) Puss

we♥it


Mästerbagarn

Har precis bakat tre långpannor utan att smaka en enda fikabit, duktig tjej som håller sitt fika/godislöfte! Ser du Josefin? Mm.
Just nu sitter jag och försöker klura ut tyskaläxan, den är rätt jobbig faktiskt. Fast matteresterna som jag har över är garanterat värre, har inte vågat kika på det än..
Imorgon blir det förhoppningsvis spinning kl 08.30 med mamma, Jossan och Isabella. Skönt! Sen på kvällen blir det som sagt kanske fest tillsammans med Jossan och några fler för att sen dra ut på krogen.

Soft låt:
Jessie J – Who You Are

Don't lose who you are in the blur of the stars
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.
But tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
There's nothing wrong with who you are

See ya later alligator

Jag tänker inte säga hejdå. Men vi ses om 10 månader världens bästaste bästaste Tessan! Vet att du kommer få det grymt bra där borta på andra sidan jordklotet. Kommer sakna dig äckligt mycket.. men det är tur att det är skola hela tiden så det iallafall verkligen finns saker att göra, så som att plugga. Ååh tänk så mycket du kommer att se, och lära dig. Och tänk hur bra engelska du kommer att prata sen, tror inte jag kommer våga yttra mig på engelska i din närhet efter detta.. Kommer verkligen sakna dina sena ankomster på skolan och jag kommer nog glömma av mig ett antal gånger och fundera på vart tusan i skolan du sitter och gömmer dig. Jag kommer sakna dig på alla fester, kommer sakna ditt hus, din mat, dina dubbelhakor, alla läskiga sammanträffanden, att tjata sönder dig om festivaler, att bli söndertjatad om festivaler av dig, alla grillkvällar, alla myskvällar, alla "guuuuud jag måste bara få prata av mig i tessans soffa, somna lite och sen åka hem igen"-kvällar. Jag kommer att sakna att hata dig när du planerar obefintligt. Jag kommer att sakna att du vill slå av dåliga filmer innan man sett hälften bara för att det är onödigt att slösa tid på en dålig film(som faktiskt kan sluta bra). Jag kommer sakna att åka på impulsiva konserter och jag kommer sakna dina småbråk med dina föräldrar i köket, jag kommer nog fan till och med sakna din hund ibland.

Ja okej, jag kan fortsätta i evigheter. Jag kommer sakna dig helt enkelt!
Men framför allt är jag så himla glad för din skull!




Told ya'

Det regnar idag, såklart! Skolfoto om typ två timmar och jag förstår inte varför jag alltid kliver upp så himla tidigt nu för tiden. Sen måste man ju älska hur håret ändå kommer att se ut efter det här jävla spöregnet. Bah, skolfoton i mitt ♥.


Så såg vi ut förra året, det var soft.

Norrland ♥

Måste säga att dem här har lyckats rätt bra, finns på spotify också nu.
Haha, grymt ju!



Ref:
Jag har mina renar, det är ballt
Jag matar dom med kvistar och palt
Dom är mina älsklingar dom är mitt allt

Färdas ekologiskt de e bäst
Därför tar jag renen till närmsta fest
Synd att det 20 mil till Bastuträsk

Vers 1:
Sommaren är här - med mygg och besvär
Här i norrland spelar vi kubb med hagelgevär
Vi håller vinter kär, bor du i stockholm är du sär
Varför fan bor du där, när du kan bo här

Spelar ingen roll om du bor i slott eller koja
Här i Norrland äter vi flingor med spillolja
Säg vad fan är crysis? Vi spelar femkort och vändtia
Vill man lyxa till det tar man en tur med farsans fejt-nia
(Ref)
Vers 2:
Nu har jag inte sagt - att sommarn är helt kass
Det är skönt med ett utedass, där inte röven fryser fast
Men det finns negativa jävlar som bävar inför snö
Vem blir glad när det är tö? Vem vill kratta löv i en hög?

Inte fan vill jag det, det är en sak jag vet
För jag är jävligt fet och då är det ett jävla schlet
Med fysiskt arbete - nej tacka vet jag palt
Jag äter den helst, med kvistar och lite salt

Hejdån

Imorgon är det skolfoto. Bara för det kommer det att regna också, lovar.
Nåja, efter skolfotot ska jag ha syslöjd till 15.30, det är mysigt iallafall. Efter det åker jag nog till Tessan och säger hejdå på riktigt.. måste iallafall dit för jag sa inte hejdå ordentligt idag. Jag klarar inte av hejdån. Efter det kommer jag böla en snabbis, sen ska jag eventuellt pallra mig ut på en springrunda om jag känner för det. Efter det ska jag baka typ hundra plåtar fika till mitt jobb, cash. Efter det ska jag se Twilight och göra bort nå plugg. A fifan, rolig fredagkväll! Men skönt med en sån någon gång också. På lördag blir det fest, wiho!

Ehm ja, splittat inlägg. De e nice, go'natt.


Bästa presenten ever

Fick en jättejättefin present av Tessan i efterskott! Bölade såklart när jag läste texterna där i.. Men sjukt glad blev jag, tack! ♥



Nu blev jag förresten sugen på banan..

Alldeles för trevlig kväll

Ååh kom just hem från avskedsmiddagen för Tessan på Nodo. Trots att hon åker imorgon så känns det så långt bort, tror att jag kommer känna av det om någon vecka när jag känner "ÅÅÅÅÅÅÅÅH jag drar till Tessan och är jävligt ful i mina mjukisar och äter upp all mat ur hennes skafferi!". Men nej, då får jag äta upp allt ur vårat skafferi istället, och det enda som är gott där i är typ en halv dillchipspåse som legat där i 2 månader... Kul ens. Kul. Men, trots allt elände känner jag mig ändå väldigt lycklig ikväll. För jag har sjukt fina vänner kvar här hemma! Tack för att ni finns ♥

Tog typ noll bilder dock.. tänkte väl att vi redan har ett x-antal.

Sötnosar!!

Jag vet inte om ni ser Tessans min där inne i bilen, men mats fötter kan ni ju iallafall lägga märke till. Söta.



Hei


Full dag

Ska alldeles strax dra till trafikskolan och gå risk1an, sen blir det skola till 16.20, stan en sväng och sen middag på nodo(?) med hela gänget. Puss.

RSS 2.0