Runda fötter

Sådäär, äntligen hemma från det sista av helgens jobb!
Slutade jobba 04.30 imorse och klockan stod på 10.00 för nästa jobbpass. Kan ju tala om att jag ville skjuta mig själv när klockan ringde, kändes som att jag hade sovit i typ 30minuter max.
Har sjukt ont i fötterna efter att ha stått hela dagarna från torsdag till söndag.. nu är jag dock helt ledig i två veckor, plus att lönen från kommunjobbet kommer in imorgon! yay!

Grillade hamburgare hela kvällen och halva natten igår och lyckades fritera min egen knoge. Försökte intala mig att det var ganska coolt med en stor knoge istället för fyra små, men det tyckte inte röda korset som gav mig världshistoriens största bandage. Fick smeknamnet mumiebruden av en snubbe..Puuuhh

Kom precis hem efter att ha jobbat hela dagen/kvällen på pdol. Imorgon och på lördag jobbar jag mellan 14-04 medans alla andra är ute på gatorna och leker rövare. Sjukt avis är jag allt, fast det är nog ändå värt pengarna i slutändan...

Dagens låååt är av Populärmusik, som btw spelade ikväll! Tycker att dem gjorde det väldigt bra med tanke på den typ minsta publiken jag har sett.. Sjukt tråkigt att så få hade hunnit komma in på området då dem spelade.


Ju mer dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

Sjukt svårt att skriva det första inlägget tycker jag. Man vet som inte riktigt hur man ska börja, ska man hälsa sig själv välkommen eller bara säga hej typ? Har ju lärt mig av storbloggarna att man ska ha en bild i varje inlägg för att skaffa läsare, fast många läsare är ju inte mitt mål. Så någon bild får ni inte, men däremot dagens låt av Kapten Röd, som förövrigt är bland det bästa jag sett live!En design eller något liknande får poppa upp senare när jag har tid och orken att fixa någon, just nu kände jag bara för att skriva av mig lite.


RSS 2.0