Hej Matilda

Käraste Matilda.
Jag skriver här idag för att hylla dig och ditt gedigna läsande. Du är mig ständigt trogen och en följeslagare att lita på. När jag vaknar på morgonen med den värsta morgonfrilla som stjärnorna någonsin skådat så är det Du som kommenterar det som "åh vad fin du var i håret, jag gillar ditt hår när du har dina lockar." Med en blick mer förvirrad än den mest förvirrade tolvårsflicka så försöker jag genomskåda dig men finner endast ren och skär ärlighet. Och tro mig min kära vän, det värmer i lillfågelhjärteh.


Precis så. Precis så.


Hemavanfantastisk kvalla på den där bilden må jag säga.

Om jag är lycklig?

Vadå, syns det?


Who run the world

Hej kära vänner och ovänner!
Detta inlägg är bara till för att hylla mig själv litegranna.
Idag har jag klivit upp och varit en snäll flickvän och skjutsat Martin till jobbet, sen skrev jag en massa jobbmail.
SEN åkte jag och tränade ett indoor walking-pass (om ni vill svettas som grisar och få tighta stjärtar, far på ett sånt.) sen ett CXworks-pass. Behöver jag säga att min brutna(?) svanskota gjorde ont när man låg på den och gjorde situps? (Jag kanske inte sa att jag ramlade och typ bröt den jäveln i Hemavan, men det gjorde jag)
Sen mina damer och herrar så åkte jag och jobbade, lastade in och ut ca 40 flak drickor och typ tusen hamburgare med bröd osv. Träningsvärken lär vara total i ryggen imorgon.

Och nu till le grande finale, jag åkte in till stan (nervös som en gris) tänkte först parkera på p-däcket. Ändrade mig på grund av att våran bil inte är en bil utan en buss. Körde till Martin och parkerade där, ställde mig typ snett över tre platser och tänkte att det inte gjorde någonting för att jag skulle vara så snabbt på stan. Ångrade mig när jag gått halvvägs för tänkte att hans gransämja var onödig att leka med. Efter två motorstopp påväg bort från den parkeringen så tog jag det snabba beslutet att parkera på kyrkparkeringen för att sedan vandra in i stan och söka mig TVÅ jobb. Fick en snabbintervju på det ena stället och dom andra skulle ringa i slutet av månaden.

Jag. är. duktig.


Åh och just det, jag har ändrat alla mina nyårslöften :)))
RSS 2.0