Onödigt

Idag borde jag: träna, städa mitt rum, laga mat, äta mat, plugga, göra en massa ärenden, klippa mig, socialisera, duscha, diska, med mera.

Men vet ni vad? Jag har tänkt spendera dagen med att göra så mycket onödiga saker som möjligt. Till exempel: spela tvspel, äta glass, sova, lyssna på musik, facebooka, blogga, dansa, se på serier, eller inte göra någonting alls.

Och vet ni varför? Jo bara för att jag kan.

How to love

Lil Wayne – How To Love


Ajaj kapten

Jäklarr. Har inte varit inne på bloggen idag och det verkar som att ni ville se alla bilder som jag utlovade.. Sidvisningarna var fyra ggr fler än de unika besökarna, någon som väntat med spänning och tryckt på F5 varannan minut eller?!

Tyvärr måste jag säga att av någon anledning så finns det inte så mycket bilder.. tänkte mer på att ha roligt än att fota. Här är vad jag lyckades skrapa ihop:



Eftersom att min familj verkar vara amish (kan tänka mig att det finns dem som läser min blogg som inte vet vad detta är, google är din vän) såå har vi typ inga lampor i vårat hus förutom inne på toaletten. Därför får ni leva med att alla mina bilder innehåller en toarulle eller en dusch i bakgrunden.... pinigt.

Just dance, gonna be okay

Alltså jag vet att jag inte har bloggat så bra i veckan och inte heller veckan innan det, eller innan det, eller.. (ok slutar nu).

Jag längtar så himla mycket till ikväll, tror att det kommer bli en grym kväll!

Det här är vad jag lyssnar på just nu, och vad jag kommer att lyssna på ikväll. Så om ni vill låtsas att ni är med mig (och som mig) så kan ni lyssna på min partyplaylist. Snörde ihop den rätt snabbt men jag blev nöjd. Den är vad jag skulle kunna kalla för: top notch.
Party' 2011

Kan ju vara jobbigt att bläddra igenom hela listan så här kommer ett urval:
Mohombi – Maraca
David Guetta – Titanium (feat. Sia)
LMFAO – Sexy And I Know It
Inna – Sun Is Up - Play & Win Radio Edit
LMFAO – Shots




Impulser

Igår kände jag att jag behövde någon motivation för att ta mig vidare i plugget. Tänkte att en biljett till Peace and Love 2012 skulle vara det perfekta, och så blev det! Och idag var det dessutom bandsläpp, bland annat Skrillex! Alltså tänk er skrillex live. Tänk! Dör lite inombords. Måste bara fixa så att sommarjobbet inte krockar med mina planer.

Dessutom bokade jag en biljett till Kapten Röd i Skellefteå den 25e november. Ouch, behöver jag säga att det ekar i plånkan nu? Bjöd Elin på hennes biljett i utbyte mot mat och husrum där borta i inavelsland, bra deal tycker jag!

Jag kommer nog alltid få kämpa med att leva Nu, och inte i det som händer sen. Tror det blir lättare när inte mitt liv känns som en enda stor hög med läxor och prov. Fysikprov imorgon till exempel, men det kommer gå bra, tror jag!


Skjut mig i huvet

Ligger hemma i sängen och tittar på barnprogram. Varför? Jo för det är den enda kanalen som fungerar i mitt rum av någon anledning. Dessutom ligger jag i fosterställning för jag fick jordens värsta magknip (jag skyller på skolans kalla pastasallad med kyckling i). Snart måste jag sluta ha ont i magen och sätta mig och plugga istället. Å vilket underbart liv jag har den här veckan. Och vilken underbart intressant läsning ni får? Visst då.

Ifall ni undrar vad jag pluggar till:
Movits! – Skjut mig i huvet
Rihanna – We Found Love
Gym Class Heroes – Stereo Hearts - feat. Adam Levine
David Guetta – Titanium (feat. Sia)
Flo Rida – Good Feeling
Vinnie Paz – End of Days Feat. Block McCloud
Kid Cudi – Erase Me - Main
Kid Cudi – Up Up & Away
Kid Cudi – Pursuit Of Happiness (nightmare)

Ibland blir jag bara så extremt besatt av vissa låtar. Repeat, repeat, repeat.


I'll be up, up and away

Sitter och gör något som jag absolut inte brukar göra, dricker red bull. Inte bra Tina, inte bra. Men jag tänkte att om jag på något sätt ska överleva den här dagen utan att somna sittandes med näsan i fysikboken så måste jag göra någonting åt det.

Jag har verkligen ingenting intressant att skriva om, men efter helgen så garanterar jag ett bildregn utan dess like. Så på söndag förväntar jag mig ett nytt läsarrekord!

Kid Cudi – Up Up & Away

And if I fall, you'd pick me up

Hade en riktigt trevlig, och oväntad kväll igår.. Tack Sandra och Bella!

Nu ska jag stänga ute omvärlden från och med idag tills efter skolan på torsdag. Jag har nämligen fysikprov då. Usch och fy. Det är faktiskt rent ut sagt plågsamt att plugga. Men på torsdag klockan 17.00 så är jag en friiiiiiiiii tjej. Med lov. Och åååh vad jag längtar till fredag och lördag. Bah. Åh.

Jag äger på att skriva sammanhängande och grejer. Allt vill ba ut. Jag tror ändå inte ni läser..


Can't wait

Gick på stan idag och handlade en massa nödvändigheter. Köpte bland annat en massa guldiga snedslåband och guldiga knappar med ankare på.. Så nu ska jag börja demolera min kavaj litegrann, blir nog braaa. Det får duga! Kände inte för att betala en massa pengar för en kostym i år heller. Plus att det är ganska roligt att pyssla med.

Snart ska jag vara med Sandra, vi ska nog käka på max och bara hänga. Senare ikväll ska jag förhoppningsvis skjutsa en massa tillsammans med finaste Isabella, annars får vi väl skjutsa oss själva.. Det blir nog trevligt hur som helst!

Sneakpeak (dom röda grejorna är nålar)

Tinas privatskola

Idag tar jag min plikt som bloggare (hehe, skumt att kalla sig det va) och lär ut skillnaderna mellan en kvinnlig- och en manlig sjökapten. Jag tror inte att jag behöver förklara dem:


Feministerna skriker.
Jo jag hade tänkt vara sjökapten på halloween i år, vet inte riktigt hur det blir.. Måste nog sy ihop något på slöjden nästa vecka!

Bus eller godis

Såhär såg det ut förra året på halloween:





Och såhär såg det ut för 11 år sedan.....

Alltså jag dör. Why so serious?

Är så sjukt taggad inför nästa helg. Det ska spåras.

Om ni bara visste

hur mycket jag tycker om er!



Blev less plugget i tisdags och beställde hem en jäklarns massa foton. De flesta har ni nog redan sett här på bloggen. Men åh vad glad jag blir när jag kommer in i mitt rum nu.

Vad händer

Fler och fler läsare ju mindre jag skriver? tror att jag ska sluta uppdatera så kanske ni blir hur många som helst..

Nåväl, sitter på skolan nu och längtar hem. Jag tror att jag ska gå hem idag för omväxlingens skull. Sen måste jag plugga sönder.


So I can shake you

Om det inte vore för att jag vet att Matilda läser det här så hade jag skrivit att jag varit sjukligt hurtig idag.. Cyklade typ en mil på en spinningcykel och sen ett corepass på det. Man måste faktiskt inte berätta att cyklingen var i prattakt och att jag låg som något strandat vattendjur en hel del på coren.
Men nu ska jag bli frisk på riktigt och komma igång ordentligt igen, ännu en gång. Vet inte hur många gånger jag skrivit det här men jaa. Den här gången!

Håkan Hellström – 13

Lyssnade på den här på högsta volym när jag körde hem.. ta mig tillbaka dåååå.



Oh happy day

Den här dagen har verkligen varit en typisk tinadag, ni vet när allt går åt pipsvängen. Börjar dagen med att vackert försova mig, tappa tallriken jag tänkt äta på, hinner inte äta för att jag måste dammsuga så inte hundjäveln dör när jag är borta. Fortsätter sedan stabilt med att spräcka mina egna byxor när jag gör den snabbaste rörelsen någonsin skådad på en måndagmorgon när jag ska knyta skorna och bokstavligt talat slänger upp benet på köksbordet. Fastade i en spikjävel när jag skulle över ett staket i helgen så jag hade redan en reva, som då bara växte. Inser att jag inte hinner byta byxor (ok det var inte en extremt stor reva). Hittar inte bilnycklarna. Bestämmer mig för att cykla istället, duktigt. Inser då att framdäcket är så jävla vint att den bromsar när man försöker cykla, och detta inser jag en bit från hemmet när jag först bara trodde att min mjölksyra i benen beror på att jag fläskat till mig på det senaste.
Jag vet inte om jag behöver fortsätta men okej då, när ni ber så snällt.

Ringer till Sandra och bönar och ber att hon ska plocka upp mig, vilket hon gör trots att hon nästan var framme på skolan. Älskar henne!  Vi kommer försent till matten, Agnetha stirrar ihjäl oss med sina monsterögon. Matte är inte min grej så det gick åt helvete det med. Läraren måste ha sett att det gick dåligt varpå hon sätter sig på platsen brevid mig och pratar extremt pedagogiskt och frågar hur det går "det går dåligt" svarar jag ärligt och klassen bryter ut i ett gapflabb. Detta brukar också hända mig rätt ofta, men jag tycker om dem ändå, ibland.
Efter matten kommer jag på att jag ska till vårdcentralen, eftersom att cykeln och bilen inte ville följa med mig så springer jag. Kommer fram och det första dem gör är att ta blodtrycket. Det har nog aldrig varit högre för jag tror fan att jag kokade. När jag kommer tillbaka till skolan igen så sa någon "Oj, vad arg du såg ut" JAMEN JAG ÄR AAAAAAARG. Ville jag skrika, men jag höll mig. Stirrade ut lektionen, åt äcklig mat i matsalen. Orkade inte riktigt stanna kvar. Åkte hem. Skulle plugga, somnade. Vaknade. Åt. Somnade. Vaknade av att min mentor ringde. Nu - fysikplugg.

Hoppas ni också har haft en bra dag!





Sunday, bloody Sunday

Alltså söndagar. Dagen då alla människor plötsligt blir så djupa. När skriver folk de mest känslosamma och djupa blogginläggen, jo söndagar. När består facebook av en massa låtlyrics, jo söndagar. När exploderar weheartit av i princip bara typography med hav, solnedgångar och typsnittet Helvetica, jomen visst, söndagar.

Oftast älskar jag söndagar men inte idag, för mycket att fundera på och alldeles för mycket måsten. Ge mig vecka 44 och lov, nu, tack, bra, hej.



Det var alldeles för länge sen vi sågs

Åh hej bloggen, det var ett tag sedan.

Ost och kex till frukost idag, helt ok!

Jag har som it nå att säga idag förutom att gårkvällen var mycket, mycket trevlig. Hade sagt att vad som än händer så skulle jag INTE ut i helgen. Men så kom Josefin och Olivia på idén om att det ändå skulle ske, och jag föll för grupptrycket. Men jag hade riktigt roligt! Idag är jag sjuk som ett hus och önskar kanske att jag inte gick hem igår..

Hur söta är inte de här?!



Asså jag älskar er fan.

Helg, helg, hemskt mycket helg♥

PUH. Då var skolveckan över. Helgen är fullsmockad så jag längtar redan till nästa.. Imorgon åker jag till Umeå för att fira min fina mormor som fyller år och så ska jag träffa mina kusiner. På lördag jobbar jag hela dagen och efteråt är det avslutningsfest med allsvenskan, trevligt! Jag tror dock att jag ska köra bil, så ni vet vem ni ringer då vavava.

Förresten så förlorade vi i bilkurra igår IGEN. Inte okej, det blir skärpning för oss Josefin. Vi får dra ut någon dag och checka vart de bästa ställena finns och skriva upp en massa ledtrådar så vi slipper tänka i en timme. Det är jobbigt att tänka ska ni veta. Speciellt för oss kanske..

Idag hade jag först samhällsprov i fyra timmar i sträck och sen tyskaprov. Underbara torsdagar. Jag kommer nog alltid att hata dem.

Nu ska jag hoppa in i hurtbullekläder och dra mig ut en svängom.

Har kommit på en grej.. tror att jag kompenserar alla onödiga och ointressanta facebookstatusar som jag aldrig lägger upp med att skriva just dessa saker på bloggen istället.



Bilkurra

Snart ska vi ut i mörkret och leka bilkurragömma. Leken för dem med överjävligt mycket extrapengar samt överjävligt lite att göra. Idag tänker jag vinna, bara så att ni vet.

Jag hittade en söt bild från i helgen:

Jag har ju varit rätt snäll och sådär i år så att


Vart tog dagen vägen

Kommer knappt ihåg att jag vaknade imorse, så trött var jag.

Hade ju varit trevligt att sitta här och lyssna på lite bra musik ett tag, men nej. Jag måste sitta och lyssna på tyska på cd-skiva. Underbart vackert språk. Eller?

Åh just det. Läste på Kissies blogg att man aldrig blir någon stor bloggare om man lägger in svartvita-bilder, har låttexter som rubriker och skriver en massa citat. Fan jag är rätt körd då eller? Lika bra att fortsätta.




När det klickar

Idag kände jag mig smart för första gången någonsin under mina tre gymnasieår. Fick nämligen hjälpa Josefin med matte B. Åh så underbart enkelt det kändes även fast jag själv fick kämpa med det som fan när jag hade det. Hur går det till egentligen?

Imorgon börjar jag typ klockan ett, och sen är det fan helg. Tror att jag förklarar min teori om detta ungefär varje vecka men vafasen. Ni måste ju hålla med. Helgen kändes nära redan efter måndagens näst sista lektion. Jag tror att jag måste tänka så för att överhuvudtaget överleva skolveckorna.

Imorse när jag stod i duschen klickade förresten min framtid
. Nu vet jag verkligen vad jag vill göra av livet. Ställde mig i bostadskö och det kändes bara väldigt rätt. Men man kan ju ändra sig, som han i ketchupreklamen säger. Men vissa tycker inte det så jag väntar med att skriva ut mina planer än på ett tag.

Just det, berättade jag att en familj från Beijing, Kina kontaktade mig angående ett Au Pair-jobb där i ett år? Då tänkte jag. FUCK IT, jag drar! Men efter några dagars fundering så tänkte jag att.. nej. Först studenten, sen livet. Fattar ni hur mycket framtid som finns?
Galet.
Ok, tror jag stoppar där innan jag spårar.
Just det, leva i nuet var det ja..






Typiskt mig

Alldeles nyss halkade jag på en soppöl i matsalen. Alltså höll jag på att begå ett slags socialt självmord. Hade Sandra vid min sida men eftersom att hon skämdes tusen gånger mer än mig på grund av mitt avgrundsvrål så var hon varken ett bra psykiskt- eller fysiskt stöd. Hon trippade snarare iväg med en fart jag aldrig sett henne komma upp i tidigare. Det tackar jag för.



Ps. Jag ramlade dock inte, gick bara ut i en spagatliknande ställning och spillde ut typ hela min soppa på golvet. Nåja, ansiktsuttrycken på fordonspojkarna i bordet mittemot var obeskrivliga.. De kan nog leva länge på det där.

Golden dragon

Vi köpte just käk för typ 700 spänn på Golden Dragon.. Flåd. Vi tog en special-meny för tre personer med förrätt, 3 olika varmrätter och efterrätt. Sjukt mätt och belåten nu kan jag tala om. För plånbokens skull så blir det nog inte igen på ett tag..

Nu blir det jävlat deutsch för resten av kvällen/natten. Kul liv, wiho.


Alltså jag försöker verkligen lägga in bilder i varje inlägg men det börjar bli lite brist nu.. Här är iallafall en från deadmau5s spelning på P&L i somras. Försöker lära mig leva i nuet, någon som vet hur fan man gör?..

Krossa alla fönster

Duktig som jag är så hade jag glömt (läs: förträngt) att jag har tyskaprov imorgon så det blev ganska så tight att lära sig 200 glosor plus en massa grammatik på en kväll. Puuh. Ska iallafall ut och käka med Sandra och Lars klockan sex.. även fast jag nog egentligen borde plugga sönder.

Idag släppte förresten Maskinen äntligen den första singeln från deras nya skiva! Blev inte allt för imponerad, men förväntar mig stordåd av resten. Deras album Boys II Men blir nog dock svårslaget. Alltsåååå deras spelning på P&L, dör lite av att tänka på det..
Maskinen – Krossa alla fönster
Maskinen – Boys II Men



Ja tyck om dä!

Barn ♥

Kom precis hem från dykarträningen. Älskar fan barnen där, för dem är verkligen barn.
"Jag ska cykla hem jag, hur långt bort bor du?"
"Typ en mil bort"
"Jaha, så du cyklar inte då?"
"Jo ibland men idag körde jag moped för min cykel hade punka."
"Jaha.. *tänker ett tag* Alltså men va, hur gammal är du egentligen?"
"18"
"Men varför kör du inte bil då?"
"För vi hade ingen bil hemma"
"Okej, förresten ser det ut som att din moped har anorexia."
"... Jaa.. haaaa..."

Och snart kommer mamma hem med en oxfilépasta, fifan.
GÖTT.


Jag och Elin på skridskoavslutning. Hahaha aw.


Brottartina 7 bast

Hej mitt vinterland

Gick hem från stan igår klockan 3 och tyckte att det var jävligt kallt utan jacka. Trampar i en vattenpöl och inser att den bara är is. Hej vinter. Tur att jag köpte nya vantar igår.

Därav den nya headern ocksååå

Fredag ♥

Idag har jag varit hemma, och på skolan och haft syslöjd. Lätt det bästa valet jag gjort i hela mitt liv.
Har också varit sjukligt partysugen idag så jag brände en ny bilskiva, lätt den bästa någonsin. Bara för det så ville jag köra när jag och mamma skulle och handla, och hon brukar verkligen vägra åka med mig. Men jag tror att det var skivan som gjorde att hon ändå ville litegrann. Ett litet steg för mänskligheten men ett stort kliv för mamma.

Mja, jag har inget mer att skriva idag. Ska nog vara med favoritmats snaaart, får väl se vad vi hittar på.

Mohombi – Maraca


Haha, gammal bild. PUSS

Längtar. bort.

Thailand i mars ska bli så sjukt underbart. Men det hade helst fått vara imorgon.
Eller helst ikväll. Bah.








Trött och less

Blev så less att plugga så jag har suttit och fifflat lite med några filmklipp från i helgen.. alltså ibland undrar jag verkligen vad det är för fel på mina vänner (ok, mig med). Underbara är dem iallafall. Åh.

Tog kort till körkortet idag och jag ser så sjukt dryg ut. Alltså verkligen "ok, kul liv, nu ler jag lite med mungiporna men egentligen tycker jag att du är en idiot.". Menmen, om jag känner mig själv rätt så har jag ändå tappat bort det inom en månad eller två så då får jag ta en ny bild då.

Jag har inga nya bilder att lägga in men ni kan få en typs 3-4 år gammal bild som är lika dryg som min nya körkortsbild.


Tina 14 jordsnurr (nej jag tyckte inte heller om den kycklinggula slingan som jag råkade få)

Lösningen

Alltså nu när min föredetta startsida facebook bytts ut mot blogg.se så måste jag erkänna att bloggandet kommer att ta över mitt liv. Jag har funderat ganska mycket på varför jag bloggar idag, och insett att jag inte vet varför, överhuvudtaget.

Men ibland får jag bara sådana briljanta(ja jag har en fetisch för detta ord idag, google säger att man kan stava sådär men jag tror att det egentligen heter brilliant) idéer så jag måste bara dela med mig av dem. Ikväll när jag var ute och sprang så kom jag på att om man vill träna intervaller men egentligen (som jag) inte har orken och peppen att överhuvudtaget försöka så ska man göra enligt följande: Spring när det är kolsvart ute, vilket det är här uppe ca 19.00. Titta dig omkring ofta och så fort du ser/hör någon/något som verkar läskigt så kommer du att öka farten. Detta hände mig ett antal gånger under min tur och det gjorde garanterat så att jag sprang fortare.

Ibland känner jag att jag är den enda i hela världen som tänker som jag. Detta kan ni motbevisa genom att kommentera lite va. Eller så är det bara jag som tänker som jag. Åh, det känns som att jag pratar med mig själv.

Godnatt

Ni vet vad jag menar

Besvikelsen som uppstår när man känner att det skulle vara sjukt skönt att bara gå och lägga sig och så inser man att man tidigare under dagen har fått den briljanta idén att byta sängkläder och inte hunnit sätta dit nya än.
Måste dock erkänna att känslan av att krypa ner nyduschad i en renbäddad säng vinner över besvikelsen, så jag ligger iallafall humörsmässigt på plus nu när jag somnar.

Lycka.


Kan Dee



Ge mig lite pengar, vavava.

This too shall pass

Städartina är i farten och nu är rummet i princip kliniskt rent. Jag hade kunnat äta mat på mitt golv, då förstår ni hur rent det är.
Förresten så råkade jag logga in på min facebook idag i ren reflex så den återaktiverades. Men nu är skadan återställld så den fungerar inte längre. Tagit bort facebook som startsida och ikonen på mobilen är borta den också. SKÖNT! Ska försöka skaffa mig ett liv nu.. Ni vet, det finns andra sätt att kommunicera utan facebook, har ni testat att ringa ett telefonsamtal någon gång istället? Dessutom händer det ju faktiskt inte särskilt mycket intressant där om jag ska vara ärlig. Såå nu når ni mig på min telifån, eller så får ni väl kommentera här lite bättre.

Idag skulle jag egentligen göra en massa nödvändiga saker men än så länge har jag inte märkt att jag gjort någon av dessa.. Men just nu håller jag på att ladda min iPod med en massa ny och bra musik och när det är klart så ska jag ta mig en springtur. Hoppas att jag hinner innan det är kolsvart ute, tror ju dock inte att jag hinner det.

Den tillfälliga friheten som uppstår när man inaktiverar sitt facebook-konto ♥

Turn me up when you feel low

Matte är inte min grej. Men jag fick precis hjälpa lillebror med matte A och jag saknar det verkligen. Det var dock så enkelt så att det blev svårt, jag fick inte använda några av alla förenklingar som jag kan eftersom att dem inte lärt sig det än. Krångligt att gå tillbaka i utvecklingen sådära. När matte E är över ska jag fan slå en bakåtvolt av lycka ut ur klassrummet.

Gym Class Heroes – Stereo Hearts - feat. Adam Levine

Äkta


You don't know what you got

Ska inte på praktiken idag, blir att sitta hemma och försöka plugga lite istället. Ska gå ut och gå världens längsta promenad och lyssna på bra musik när regnet ger sig.
Blir nog inte mycket till bloggande idag.

Puss

Joshua Radin - winter

Hunnit sjukt mycket idag! Skönt. Imorgon ska jag vara duktig och åka på mattestugan på skolan klockan 8 även fast jag inte måste.

Model lab eller vafasen det heter ringde mig förresten två gånger idag. Första gången sa jag att det nog inte var någonting för mig och hon svarade "Får man fråga dig varför du säger så?". Svarade att det inte kändes som min grej att stå och posera framför en kamera, men hon fortsatte fråga varför jag kände på det sättet. Funderar på om hon egentligen ville vara psykolog och inte telefonförsäljare. Åh just det "det är helt gratis", my ass.

Nu ska jag göra klart dagens mattemål och sen dra mig ut på en springtur i finvädret. Var alldeles för länge sen jag sprang eftersom att jag varit sjuk så länge.. lär dö, men skönt kommer det bli. Iallafall efteråt..


Väljer att le

Fick uppgiften "självstudier" av min handlerade för ett tag sen. Som även är min faster. Därför sitter jag hemma nu och ska ta tag i plugget.. Åh. Vet inte riktigt vart jag ska börja för högen med saker att göra är enorm.

Ska börja med att laga någon form av mat. Jobbigt.




Here without you

Har precis skruvat ihop min nya lampa, började med att tappa ner den där plattan (som ska stoppa skruven) ner mellan springorna i mitt tangentbord och den vill verkligen inte komma ut.. Köpte extremt mycket nödvändigt på Ikea idag, dagens nödvändigaste var en musmatta för 5 kronor.

Har precis skjutsat Bella en svängom och nu sitter jag och skriver mitt schema för veckan. Har ju praktik! Ska bli så sjukt skönt att slippa skolan i en vecka. Sen är det ju lov igen om 3 veckor efter det, ååh ♥

Tinas budord en söndagkväll som denna:


Disneydags

Det är så mycket ord som vill ut idag så här kommer ett hoppigt inlägg. Vill börja med att tacka finaste Isabella för inbjudan igår, hade mycket trevligt!

Vaknade för typ två timmar sedan (08.00), varför vaknar man jämt så tidigt efter att man har varit ut? Har iallafall legat i sängen och tittat på disneydags tills nu.. HUR bra är inte det? Jag saknar gammal tecknad film, alla animeringar och grejor som dem gör nu är ju inte ens hälften så bra.

Idag ska jag på Ikea med mamma, faster och victoria, det blir nog trevlarns! Ska käka sönder deras goda mat och prova alla sängar. Det enda jag lär köpa är väl som vanligt en massa galgar. Fascinerande det där att varje gång jag åker dit så köper jag det, och efter ett tag har jag ändå inte någon ledig galge i min garderob.

Nåjaa, nu har jag diskuterat disney OCH galgar i ett och samma inlägg. Skyller på att det är morgon och att jag mår som jag borde.

JUST det! Fick ju höra igår att min blogg är lite av en humorblogg... ehm, jaa. Kände att jag får lite prestationsångest nu när jag ska skriva för jag tycker inte själv att jag försöker vara rolig. Måste vara så att jag helt enkelt är en sån person som folk blir skadeglada över (på?!, av?!).

Förövrigt så tar det längre tid för mig att komma på en rubrik än att skriva blogginläggen.

(Precis här hade jag kunnat lägga in några fina bilder från gårkvällen, men jag undrar.. VAD hände? Hade ni seutsomettretard-tävling eller vad var det frågan om?.. Fast måste erkänna att dem är extremt roande såhär i efterhand)

Det här är den finaste, och det säger väldigt mycket om resterande bilder..

Jag tror inte att den här bilden behöver någon bildtext..

Norrsken

Kom precis in efter att ha skjutsat en massa folk hit och dit, gick riktigt bra faktiskt!
Imorgon jobbar jag heeeeeela dagen och på kvällen blir det fest istället för chaufför.

ÅH, kollade ut genom fönstret och det är världens finaste och klaraste norrsken! Försökte ta kort men vi har en gatlykta precis utanför balkongen så det syns inte så bra :(


Typ sååååå fint.

RSS 2.0