Tillbaka

Kikar in och säger att jag lever. Har haft en riktigt mysig helg och mår finfint. Dock har jag struntat i allt som har med skolarbete att göra i veckan, vilket ledde till ett mindre kaos igårkväll. Somnade kring 1 och vaknade 10.15 imorse i panik. Hur missar man tre alarm och tre missade samtal? På högsta volym med mobilen brevid kudden? Det ska inte gå, men tydligen! Missade då sista repetitionen inför morgondagens matteprov och även engelskan som jag hade suttit uppe med hela kvällen... Underbar start på första dagen efter lovet! Det ska vara jag helt enkelt.

Har precis varit på willys och köpt redbull och nötter. Känner mig alltid som världens eländigaste när jag springer in där på kvällarna och handlar överlevnadsproviant..

pluggmusik:
Andrew Belle – In My Veins - Feat. Erin Mccarley
Saigon – Bring Me Down Pt.2
Chris Brown – So Cold
Chris Brown – Should've Kissed You


Saknar dig baby

Tackochhej

Ni läser och läser och jag blev lite less att sitta och tänka på vad jag ska skriva hela dagarna eftersom att jag inte har något som jag kan skriva om. Jag kliver upp när jag inte längre orkar ligga i sängen, jag äter när jag måste, duschar när jag känner för det och somnar precis när jag vill.
Men nu tar jag tar lov, från bloggen också! Tjolahopp!


Där, där vill jag vara

Nalle Puh ♥


Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det.

Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.

Om du alltid säger "vi får se" händer det aldrig någonsin någonting

Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre.

För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig.

När du trillar ner på någon räcker det inte att säga att du inte kunde hjälpa det, när allt kommer omkring kunde han förmodligen inte heller hjälpa att han hamnade under dig.


Roadtrip

Drog till Haparanda och Finland med söta flickor idag. Blev en del shopping på alko och fyra lampor till mamma på Ikea. Inga galgar den här gången, framsteg!

En festlig stämning är viktigt vid en sådan lång resa, fick låna Elins brillz.

Asså min tunga ser ju it riktigt ut som den borde men ni fattar.

Nu ska jag städa mitt rum innan mamma sätter upp en varningsskylt om att det är en "sanitär olägenhet" igen.

Puss på er. Trogna är ni även fast jag aldrig skriver något vettigt.

RSS 2.0