HurtbulleTina är på gång igen

I London blev det kanske lite väl mycket chips till frukost, haha.
Så nu blir det andra bullar (fast utan bullar..)

Kom precis in från ett löppass till och från gymmet där jag körde ett bodypumppass. Ångrade mig äckligt mycket under utfallslåten men njuter äckligt mycket nu i efterhand. Det enda jobbiga med att träna är faktiskt att ta sig iväg, väl där så är det oftast bara kul!
På vägen hem unnade jag mig att köpa en stock snus och direkt efter det så lyckades jag suga in världens största fluga ner i halsen. Var det någon sorst karmaattack eller vad? Jag vet inte.. Men det känns fortfarande som att den jäveln lever och krälar i min hals. Mysigt va.

Sett att jag bloggat sjukt mycket de senaste dagarna?.. I alla fall för att vara jag. Dessutom har det trillat in en del nya läsare tror jag eftersom statistiken pekar uppåt, kulkul!
På små rosa moln

Allra sista dagen på skolan där det har det minsta med skolan att göra är precis avklarad.
Och den kunde inte ha varit mycket bättre.
Jag fick jobb igår förresten.

Såhär lycklig är jag!
Rubrik överflödig

Ännu en dag då man vaknar av solen men den låtsas bara vara varm.
Känns som att solen drar en :P :P:P:P:P:P::p:PP:P:P på mig.
Idag ville jag gå klädd såhär:Istället blir det tjocktröja och jeans.
Förresten är nog det här den mest vågade bilden på mig on the internetz. Känns som att jag viker ut mig fan.

Jag bytte profilbild på facebook idag förresten. Och det är en stor grej för mig ni vet.. Har inte bytt på typ 2 år och då har jag haft den bilden som jag även har i headern.. Kändes som att det behövdes något somrigare.
Men nu när jag väl bytt och upptäcker att ingen gillar den efter 2,5min så känner jag att den måste bort ändå, varför är vi så korkade? Eller det kanske bara är jag.

Brukar svälja dina lögner mest för att få känna smaken

Ja jävlar vad mycket bra musik det finns:

Den svenska björnstammen – Ett fel närmare rätt
Norlie & KKV – Där jag hänger min hatt

RMK & Toppen – Länge sen vi sågs
Flo Rida – Whistle
Den svenska björnstammen – Trumma trumma
DJ Roine – Ragnar tar studenten
Syster Sol – Kärleksrevolt (ft Aki, Dani M, General Knas)
Conscious Youths – Keep It Burning'
Sum 41 – Some Say


Jag vet, blandningen är bananas..


♥ London ♥

Hade en otroligt underbar helg i London tillsammans med Bella och Tessan, shoppade, festade, tappade bort oss (hela tiden), skämde ut oss, skrattade och var allmänt lycklig.

Bjussar på några bilder, frågan är bara varför vi inte lyckas vara normal på ens en tredjedel av alla bilder..


Första dagen, checkade in Hyde Park. Blev sjukt imponerad över hur  mycket folk som bara väljer att åka till en park och chilla! Mer sånt i Piteå tack.


Vårt rum på sju kvadratmeter, utan fönster! Kändes lite som att leva i en bunker när vi inte visste om det var dag eller natt.. Men sjukt mysigt!


Visar mina äta-med-pinnar-skillz.


Åt på YooMoo


Shoppade litegrann bara


Åt på pinkberry


Blev totalt förälskad i Disneybutikerna, hade kunnat bo där inne.


Sista dagen valde vi att äta lyxigt käk på Pizza Express istället för mat från stånd på gatan alternativt yoghurt från Ica. När shoppingsuget är större än matplånboken så är det lätt hänt, haha.


Finns en lång historia bakom denna bild.. Men kan dra den kort.
Detta är soluppgången ca 05.30 någonstans i London, har INGEN aning och vart och jag vet inte hur vi tog oss dit. Åkte vilse med buss i 4-5 timmar och kom slutligen till hotellet klockan sju på morgonen, lagomt glada att vi levde. Haha.

Det kanske bara är jag..

Men blir inte ni också irriterade när: ni vaknar av en helt galen morgonsol som ser ut att värma staden med cirka tjugofem grader. Ni studsar upp ur sängen och in i bikinin för att hinna avnjuta en gnutta sol. Sedan går ni ut på altanen totalt omedveten om att denna tjugofemgraders synvilla egentligen döljer en isande åttagradig blåsinvasion. Sedan fryser ni resten av dagen för att frosten tog sin in i benmärgen.

Jag blir lite irriterad.
Går och lägger mig igen.
Helvete åh.
Godmorgon!


London yeyeewoooo

20sek po mig att skriva. Vi har det bra, PUSS

London here we come,

Idag åker jag och Isabella till London för att hälsa på Tessan, fira in sommaren, festa, shoppa upp alla våra pengar, äta goda yoghurtglassar, se på coola saker som man måste sett och sist men inte minst, LEVA.

Däremot så kommer det bli extremt spännande att se hur jag och Bella ska lyckas ta oss hela vägen till vårt hotell från Luleå till Arlanda till London till tunnelbanan till rätt station och rätt gata...
Hur det är går så har vi iallafall lärt oss någonting på vägen!Trodde aldrig att jag skulle säga det här men

JAG ÄR KLAR MED GYMNASIET.
I något som har känts som en evighet har jag plågats och nu såhär i efterhand undrar jag vart de tre åren tagit vägen. En sak är då säker, jag hade aldrig gjort om det för alla pengar i världen.

Det är nog sant som dom säger ändå, trots att det ibland verkligen inte känts som att det varit värt det.

Det här citatet hörde jag på en föreläsning innan jag skulle börja första året på gymnasiet med en kille som föddes utan armar och ben. Han berättade om en gång när han bestämde sig för att koka kaffe när hans flickvän inte var hemma. Kaffet var högst upp i köksskåpen och han har liksom inga armar och ben. Han kokade sitt kaffe, om än det tog två timmar så fick han sin jävla kopp med kaffe. Och då så sa han något som jag ALLTID kommer att minnas:

Jag säger inte att det kommer att vara enkelt, men det kommer att vara värt det.


Förutom detta har jag dragits med det som kuratorn alltid tjatar om: NÄSAN ÖVER YTAN TINA, HELST HUVUDET.
Och nu går jag tamejfan vattnet. Värstaste Jesus yao.

True story


Lycka

När man vaknar och inser att det snart är studenten och det enda du har kvar av tre långa rent ut sagt förjävliga skolår är två prov. Och vad fan spelar de där två sista avgörande proven för roll i resten av mitt liv, it ens en fis i rymden.


Bakom mina solglasögon

Hejsan hoppsan.

Valde att sätta lösenord på bloggen för att jag inte orkade att samma inlägg skulle ploppa upp för er varje gång ni gick in..  Så då vet ni! men nu äre borta, fast det var kanske ganska obvious.

Idag mina kära vänner hade jag tänkt ha på mig min nya halvsomriga klänning och cruisa runt i staden i Josefins bil med mina solglasögon och bara leva livet.
Istället vaknade jag upp till detta:


Inte nog med att jag har tillräckliga problem med att köra bil på torra vägar utan bilar på. Nu ska jag alltså istället köra Jossans bil i snöstorm med en triljard galna mercaraggare mitt i stan.
(det är cruising i piteåstad ikväll ifall ni inte visste om det, och jag ska köra bil, för jag är duktig och nykter)

Med risk för att begå socialt självmord skall jag nu visa er kvällens outfit:

Paraplyet är för att inte hålla mig torr och brillorna är till för att gömma mig (ladygagastyle) när jag får motorstopp alternativt krockar in i bilen framför mig. Önska mig lycka till, om jag klarar mig utan att dutta in i någon annan bil är jag överlycklig!

RSS 2.0