All I want to do is be more like me and be less like you

Puuh. Blev inte bara ett xpress-spinningpass på 30 minuter idag. I trappen upp till omklädningsrummen mötte jag Josefin och Ronja som skulle på RPM (50min spinning) så jag gjorde en snabbt beslut och följde med på det också. Trodde jag aldrig om mig själv men det känns sjukt skönt såhär i efterhand. Typ 1,5 timme spinning, nöjd! Dock så var inte instruktören på det andra passet så himlarns peppande, t.ex. Linkin Parks låt Numb som sista låt.. Inte den mest peppande kanske. Men vi tog oss igenom det grymt bra ändå tycker jag! Nu ska jag ta mig en extremt välförtjänt dusch.


Blir rätt nöjd när det ser ut såhär på min heiaheia. Joina och peppa med mig!


we♥it


Tips från coachen #5

Om du ska baka typ världens godaste kladdkaka i långpanna(som du dock inte ska äta själv utan sälja på en fotbollsmatch) så ska du inte stoppa in den i 35min i 225 grader om det egentligen ska vara 150 grader. Resultatet blir kol.

There's always gonna be another mountain, always gonna wanna make it move

Orkade inte på stan idag, får bli imorgon istället. Imorgonkväll ska vi ha "avsked"smiddag med Tessan och de närmast sörjande. Finns en risk att bölartina kommer fram en stund, fast egentligen är jag inte ledsen utan glad också. Konstig känsla, jag kommer ju överleva iallafall och det finns ju skype! Laddade ner det i telefonen igår och man kan ju fan ringa som om det bara är ett vanligt samtal ända bort till USA, grymt ju.


Åh, vad jag tycker om er! (ska kompensera alla fula bilder med några fina någon gång)

Effektiv dag

Har inte ens börjat skolan än men har hunnit med att städa mitt rum, inventera på LF, lämna viktiga papper till kansliet, haft körlektion, solat, duschat, gjort mig klar, suttit vid datorn och lyssnat på bra musik, gjort sallad, ätit salladen och bloggat. Snart ska jag bege mig till skolan för två fysiklektioner och efter det ska jag nog på stan en svängom. Efter deeet bir det att kasta ihop någon mat och fara på gymet för ett spinn+bodypumppass med Tomas. Woaw. Efter det ska jag inte göra något mer.. skönt!


Hei.


True that


Tips från coachen #4

Om du är lycklig nog att börja skolan klockan 12.50 på en onsdag, se då till att inte boka in en körlektion klockan 08.00 på morgonen. Du kommer att ångra dig, djupt.




Livet i en liten låda

Spurtade iväg till Elgiganten efter skolan och köpte mig en extern hårddisk som jag fick när jag fyllde år. Blev en med 1TB minne, ska nog räcka ett tag iallafall..
Direkt efter det åkte jag hem till Tessan för att käka pasta med pesto (för antagligen sista gången på typ ett år) och sen snodde jag en massa bilder från hennes dator. Tack! Nu lär det bli lite mer bilder, dock en hel del gamla. Men ändå!


Skolavslutningen i år, fett långa. (haha, benposen)

Sex grader celsius

Imorse när jag vaknade stod temperaturen på 6 grader. Skulle köra moped (jo jag kör moped) till körskolan och höll på att tappa fingrarna för det var så sjukt kallt.

Trots detta kan jag inte låta bli att längta till det här:



Under löven

Råkade kliva upp för tidigt imorse för jag hade glömt bort att vi hade sovmorgon. Så istället satt jag bara vid datorn och myste med bra musik för att vakna ordentligt. Fastnade för Melissa Horn igen och hennes nya singel som släpptes 22 augusti är myyyyyyyyyyyys som fan.

Melissa Horn – Under löven

Måndag och manövertest

Sådärja, kom precis hem från manövertestet! Klarade på första, fett stolt!:D
Har haft sinnessjukt ont i huvudet hela dagen men ska försöka bota det med lite spinning (och jo, det kan funka. För då kan spänningar i nacken släppa när man får blodgenomströmning, har jag lärt mig.) och core. Efter jobbet igår kom jag upp i den summan som jag hade lovat mig själv att spara undan efter alla sommarjobb också, sjukt skönt.

Och just det, en hälsning till Josefin också. IDAG börjar det nya livet för mig på riktigt ;) Nu kör jag stenhårt, blev för jobbigt med alla som skulle komma och fika när jag fyllde år förra veckan..

Nåja, nu måste jag bege mig mot Step in. Ska försöka att inte känna mig som HÄR

Tips från coachen #3

Att ta sig upp på måndagmornar är extremt jobbigt. Iallafall om ni frågar mig. För att hjälpa er själva att ta er upp ur sängen så kan ni göra som jag, dricka sjukt mycket vatten innan ni går och lägger er.
Vatten är bra, plus att ni måste ju verkligen stiga upp. Rekommenderas ju dock kanske inte till dem som inte vaknar av att dem är pissnödiga. Kan gå illa, skyll inte på mig!

Sov gottigotti, vakna torrtitorrti! (som en tjej i mitt fotbollslag alltid sa innan vi skulle somna när vi var på cup. Aw, minnen.)


Älskart'


Hard workwork

Puuh. Kom precis hem från jobbet, är sjukt mör i hela kroppen och huvudet. Kom mig i säng kring 3 och ställde klockan på 8 för att hinna fixa allt innan jobbet. Tror att jag har suttit ner i ca 10 minuter på 9 timmar och det känns i fötterna kan jag säga. Skulle egentligen på spinning och core om 25 minuter men det avbokade jag för jag orkar verkligen inte. Istället tror jag att jag möjligen pallrar mig på spinning och core imorgon.

Nu ska jag lägga mig och se några avsnitt av SATC, ska börja se den från början för typ sjuttonde gången. Blir aldrig less även fast jag vet nästan varenda replik.



Så djupt!.... heeh. Åh <3

Lite sugen


Den som kommer hit med en twister först står jag evigt i skuld till.

Impulsivt

Kom precis hem från Jossan. Efter att Tessan och David åkt hem så kom vi på att vi ville åka till Jossan och våldgästa henne lite. Hon verkade vara lika road som mig ungefär så det var trevligt att bara hänga en stund.

Börjar jobbet kl 11 imorgon och jobbar till kanske 16.30. Efter det vill jag hinna på spinning och body pump på Step In. Får se om jag orkar!

Bra låt med braa text:

Kapten Röd – Saknade Vänner
Bedöva mig, det känns som jag blivit halv
O nu är falska känslor bättre än inga alls
O det är inte det att min blick har blivit kall
Jag har sibirisk vinter, fast på insidan

All by myself

Blev just våldgästad av Tessan och David. Tur för dem att jag hade kläder på mig..
Såhär känner jag mig idag:

<3

Jag åt just middag också förresten. Kl 11 på kvällen.. bra Tina! Och den kulinariska måltiden bestod av ris och..  MAJS! eeh ja. ehm.

we♥it


Lite beroende av weheartit, blir aldrig less. Blir ni? Synd isåfall.

Allting kommer bli bra tillslut

Ska åka till jobbet om ett tag, efter det ska jag vara hundvakt hela kvällen. Har fått frågan " Men va, ska du inte festa första helgen när du fyllt 18?". Men nej, att tjäna pengar kändes bättre den här helgen så kör vi stenhårt någon annan helg istället!

Bra låt:
Den svenska björnstammen – Allting kommer bli bra


Guten Morgen

Sitter här och gör en liten livsplanering för en månad framåt. Fullspäckat! Börjar få lite panik över körkortsteorin också.. kanske ska ta tag i den ordentligt snart. Börjar få lite separationsångest också, min bror åker till England i 3!! jävla år om några veckor. Och världens bästaste kompis Tessan åker redan på fredag till USA i ett nästan ett helt år! Åh, jag försöker vara glad för din skull Teres.. snart så! Snaaart.


Hur ska jag klara mig utan oss? (ok döda mig inte för bilden)


Jag kommer sakna att hata dig ibland. Bilden är från 2008, observera den fina huvudbonaden på min bror. Måste ha varit bland det finaste vi hittade i Thailand..

I min rosa värld


Fett lycklig 8-åring med rosa väggar, rosa nattlinne, rosa slinga och en hållning likt ringaren i Notre Dame.

(till synes hade jag självfriserat min lugg också.)

we♥it


Något jag aldrig kommer att förstå

... är detta:

Om ni inte ser vad det är så är det skivrester i form av en nallebjörn. Bara jag som finner detta sjukt störande och vidrigt? Jag förstår inte, och jag kommer nog aldrig att förstå heller.

Första gången tänkte jag att det var någon sjuk jävel som hade gjort en sjukt skämt. Men nej, detta finns i princip varje dag i charken. Uääh. Hade fan börjat gråta om jag var en liten Tina och fick detta på mackan.

Tacos och bilkurragömma

Hemma efter en trevlig kväll! Började med en sjukt god tacotårta hos Tessan och sen fick jag skjuts hem med Jossan. Både Tessan och Jossan var sjuka så det blev inte att hitta på något mer med dem ikväll, krya på er!!
Istället åkte jag med Anton och Johan till Jocke, vi hängde där ett tag och sen åkte vi till BackCity och körde bilkurragömma med Sätte och Alexander också. Fast först köpte vi nödproviant på Coop i form av lösgodis. Nomnomnom.

Den här låten lyckades spelas två gånger på Rix FM inom loppet av typ 1,5 timmar när vi körade kurragömma. Den gav mig de sista sommarkänslorna för i år tror jag, och dem ska jag leva en hel vinter på så det är bara att suga i sig.

Loona – Vamos A La Playa (2010 version – Radio Edit)

Två flugor i en smäll

Sitter med hårfärg i håret nu, var verkligen sjukt less på mitt hår. Färgen heter chocolate och vi får väl se hur resultatet blir eftersom att vissa delar av mitt hår var blont och vissa delar mörkbruna.. menmen. Solade efter skolan, somnade innan jag ens hade hört klart första låten och vaknade sedan av pipet, powenap och solning i en smäll alltså, fantastiskt.

Snart ska jag skölja ur färgen och göra mig klar för att dra till Tessan och käka gomat.


Trevlig helg på er!

Uppe med tuppen

Idag börjar jag egentligen 12.40 men bestämde mig för att kliva upp i tid istället för att sova tills jag börjar. Ska åka förbi LF-arena och hjälpa till att lasta in varor inför matcherna i helgen och sen ska jag iväg på spinning. Tänk sen när jag kommer hem efter skolan, färdigjobbad, färdigtränad och färdigskolad. Hela kvällen framför mig med tacotårtslagning med Tessan och Jossan och sen kanske grillning här hemma hos mig om vädret tillåter. Mys!

just sayin'


Body pump

Nu jäklar är jag igång med träningen igen! Blir ett pass bodypump på step in med mamma om en stund. Imorgon ska jag försöka släpa mig på spinning kl 11 innan skolan börjar. Skönt!


Snart så..


Torsdag

Torsdagskvällar är bra, för då är det fredag dagen efter. Och på fredagar kan man inte vara ledsen. Speciellt inte jag, för jag har bara en lektion på fredagar, syslöjd! Fantastiskt måste jag faktiskt säga.

Här får ni en bild som visar mitt humör just nu typs.


Ledsen att göra er besvikna men jag ser inte alltid ut sådär, det var halloween.

första dagen på resten av mitt liv

Kom precis hem från en väldigt trevlig kväll! Åkte till stan med mamma kring fem och lyckades shoppa med mig tre tröjor. Sen gick vi till Nodo och mötte upp dem andra för att äta middag. Jag åt en kräftsallad som vanligt och den var sjukt god! Ät där! Precis innan vi fick maten så kom en servitör fram och gav mig ett paket och sa "jag skulle bara vilja säga grattis!" blev sjukt chockad och fattade typ ingenting. Men självklart var det mamma som hade varit dit med paketet innan, haha.
Efter maten åkte vi hem för att fika och några fler släktingar kom på besök, måste erkänna att min snickerstårta var jäklarns god också. Och efter det så åkte jag till nodo igen (rekord, nodo två gånger på samma dag) och hängde med Tessan, Jossan, Olivia och Mats. Efter det så åkte vi med jossans pärla några vändor i stan och nu sitter jag här!

Tack för alla gratulationer och så vidare:)
Sämst på att ta kort som vanligt.. så ni får en från weheartit







En bra dag trots allt

Måste nästan ta tillbaka det tidigare inlägget och skriva om det för det blev en bra dag iallafall!

Pappa kommer hem idag ändå och då ska vi ut och äta middag någonstans. Var med Tessan på mitt extremt långa hål och gick på stan och käkade buffé på Thaigarden, mmmums. 3 fysiklektioner idag var dock lite too much för min hjärna och körlektionen gick åt pipsvängen, men vad fan. Idag har jag tänkt vara glad:D

Nu hoppas jag bara på att få en extern hårddisk i födelsedagspresent så blir det myyyycket bilder, som jag ska sno från tessans och mammas dator (a).

PUSS!

Skadeglädje, bring it

Min morgondag:
Uppstigning 6.00
Körlektion 7.00
Fysik breddning 8.20-9.20
HÅÅÅL 9.20-12.30
Fysik B 12.30-13.45
Fysik B 13.55-14.30
Städa mitt rum
Plugga körkort
Pappa är inte hemma

JUST DET! Sa jag att jag fyller år imorgon?

Seså, skratta.

Just det. Jag glömde säga att det är blodpudding till lunch.

woopwoop

Braa dag! Första riktiga skoldagen och allt känns bra än så länge! INGEN kommer vara lika nöjd och stolt som jag på min student.. fast jag kommer vara lika stolt över mina vänner också såklart! Fascineras också lite över hur olika det är på alla program, mamma frågade min låtsasbror vad dem gjorde idag på skolan och fick svaret "planerade lekar", så "jaha, men vad gör ni imorgon då?" "leker lekarna med ettorna". Och vissa fick börja med att räkna fysik, läsa tyska, få tyskaläxa, anteckna samhällsinfo och prata engelska. Men, jag är inte bitter.

Ska släpa mig till Step In på spinning och core strax, taggar!

Snoop Dogg – Sweat

Jag dog, allvarligt


Extremt bra humor. Om jag tappar läsare nu förstår jag varför. Men det är värt det.. Verkligen bara jag som dog av skratt? nå?

Even the wrong words seem to rhyme

Kom hem från jobbet för ett tag sedan, det var 4 väldigt lugna timmar.. förutom att vi fick jaga getingar som invaderade hela kiosken. Jag gömde mig mest i en skrubb om jag ska vara ärlig, smällde faktiskt igen dörren framför Antes ansikte också och höll igen dörren när getingen började attackera (läs: flyga närmare). Kom sedan på att det var ganska elakt att stänga in någon tillsammans med en geting medans man själv tar skydd. Så ett tips till er från mig är att inte  hamna med mig i krig, jag räddar troligen mig själv först..

Har gått med på ett nyttighetslöftesgrejsimojs med Jossan och rätt många fler också, och eftersom att jag fikade imorse på skolan så börjar jag imorgon! Fyller ju dock 18 på onsdag så då lär det blir rätt svårt att skippa tårtan så den ska jag fan äta. Mmmmm snickerstårta.

Tog precis på mig min ziperall och sitter här och bara känner mig sjukt nöjd utan anledning och lyssnar på mysig musik.
Howie Day – Collide - Acoustic Version
Even the best fall down sometimes
Even the wrong words seem to rhyme
Out of the doubt that fills my mind
I somehow find
You and I collide

Första skoldagen, sista året

Kom precis hem från första skoldagen. Allt var precis som vanligt, alla såg ut precis som vanligt, alla verkade fortfarande ha samma roll i klassen. Lite tråkigt, hade velat se någon drastisk förändring hos någon... men det kommer väl senare förhoppningsvis! haha.

Har förövrigt sjukligt mycket träningsvärk sen body pumpen igår, fast träningsvärk är ju bara skönt. Man känner sig så nöjd!

Ikväll blir det att jobba på en F-17 match på LF-arena, soft jobb! Ska övningsköra också, har faktiskt bokat uppkörning och allt nu, heja mig!

Nobody said that it would be easy, they just promised it'll be worth it

Domedagen äro kommen.
Nejdå, helt okej! ska plugga på hålen så jag slipper göra det hemma (he-he, kom ihåg det där va).



Vet fortfarande inte hur jag breddar mina inlägg så tider osv. är ju lite svårt att se med den minimala storleken. Senaste dagen är 16.20 och sovmorgonen på fredagen är till 12.40. Hade ju hellre slutat 12.40 om jag ska vara ärlig. Men det hade helt klart kunnat vara värre!

Ett sjukt bra träningstips!

Ååh här ska ni få ett grymt tips! En hemsida som heter http://www.heiaheia.com, där kan man lägga in hur många timmar, km, träningspass eller antal steg som man ska ta per vecka. Sen fyller man i varje träningspass man gör och hur länge, det finns hur många träningspass som möjligt att välja mellan. T.ex. "dammsugning" eller "byta blöja". Skitroligt sätt att hålla ordning på träningen och se sina förbättringar. Ingen är nöjdare än en Tina som klarat sitt veckomål! (sen kan man ändra sitt veckomål när man vill, idag ändrade jag t.ex. till 5 pass den här veckan eftersom jag inte hinner mer... (det är söndag) Och då kan man ju alltid bli nöjd ;) )

Sök efter Tina Nordström så hittar ni nog mig, lägg till! så kan man trigga varandra!


Sådär kunde det t.ex. se ut när jag var lite mer aktiv och nu blir jag bara ännu mer taggad!

Hurtbullarna slår till igen

Hej undersåtar.
Idag är dagen då jag ska på spinning och sen på body pump för första gången på alldeles för länge. Detta kommer förmodligen resultera i att jag inte tar mig upp för trappen till klassrummen imorgon på min första skoldag, mycket ledsamt om ni frågar mig.. eller..?


Sådär glad och frän såg jag ut när jag skulle ut och springa för någon dag sen, kör på ungefär samma outfit idag ifall ni bryr er.. har hört att bloggläsare bryr sig om dagens outfit typ. Jo jag hade två olika sockar tydligen, min överläpp försvann och jag gör en väldigt onormal pose. Men, jag gillart!


Lite för djupt

Kände att mitt förra inlägg blev lite för... tungt! Så jag tänkte ge er lite bilder från Peace&Love nu för att lätta på stämningen lite. Fysatan vad jag saknar allihopa, blir förhoppningsvis en tripp för att hälsa på dem någon gång i framtiden:)


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Att leva i nuet



Kommit på mig själv allt för många gånger med att bara leva för framtiden. Just nu till exempel väntar jag bara på att skolan ska ta slut, att jag får fortsätta ett nytt kapitel liksom. Förutom att skolan ska ta slut så vill jag åka på festival just nu, mer än allt annat typ. När man tänker sådär så tror jag att man missar allt bra som faktiskt händer i vardagen. Skolan kan ju faktiskt vara lite rolig ibland(ok, nu försöker jag intala mig det här) och så händer det ju en massa roliga saker innan studenten också. Till exempel: Fyller 18 på onsdag, körkortet snart klart, polenresa med några från klassen, Thailandresa med släkt och familj, fester och en massa annat impulsivt. Från och med nu ska jag försöka leva lite mer varje dag och inte bara blicka framåt, förutom när det blir för tungt dårå.

Struts

Kom precis hem från en mycket trevlig kväll! Vi åt på en restaurang som hade struts på menyn, så det provade de flesta som var med. Dock inte jag för det kändes alldeles för creepy för min smak, blev en pasta med parmaskinka istället, sjukt god! Man fick steka sin mat själv på en 450 grader varm sten, ganska roligt faktiskt!



Köpte en ny fin rödvit tröja när jag var i Luleå i måndags, just nu är den mest bara rosa.. och tvättad i 60 grader.. fantastiskt! Om det inte vore för att min broder är färgblind så hade jag varit väldigt arg, men what to do! Klickade hem en ny från H&Ms hemsida på direkten:)


Sista lediga veckodagen på väldigt länge

Har spenderat min sista lediga veckodag i frihet hemma i mitt rum tillsammans med äckligt bra musik och körkortsteori. Ikväll blev jag tydligen bjuden till Luleå för att äta middag på någon fin restaurang för att fira Victoria som fyller 20 år! Blir nog jättemysigt:)

upp som en sol och ner som en pannkaka

Efter det där gympasset så blir jag verkligen taggad på att köra på ordentligt nu. Usch, kände mig verkligen som en nybörjare ännu en gång. Skärpning!

Så här ska man tydligen se ut då man gör plankan:

(observera hennes glada min)

Ungefär exakt såhär kände jag mig:

(observera min glada min) Ifall ni inte vet vad det där är så är det ett hängbukssvin.
Stackars jävla djur.

The Hurtbullz

Kom precis hem från körlektion, kastat i mig makaroner och snart ska jag bege mig till Step In med Teres för att köra ett spinning- och ett corepass. Det var typ 3 månader sedan jag körde det senast, så om jag inte uppdaterar senare så är det för att jag har fastnat i någon ställning som jag inte tar mig upp från.

Här har ni iallafall ett foto från framtiden:

(Fast egentligen från det förflutna för det är ca 3,5år gammalt.)
Vet inte vem som redigerat.. Ack så vacker iallafall!

Stand in the rain

Vaknade imorse kring 7, och som den extrema facebooktönt jag är så klickade jag mig in på facebook i mobilen direkt från sängen. Insåg då (inte första gången jag inser det, but still) att man inte behöver dra upp rullgardinen för att veta om det regnar. Nejnej, då är det såklart någon vänlig själ som redan konstaterat detta med en status som säger "Det regnar idag!". Vet inte om jag ska tacka för att jag slapp ta reda på det själv eller vad jag ska göra. Iallafall så tycker jag att det är lite läskigt, saken är att han som skrev det lika gärna hade kunnat vara i Göteborg idag eller något.. och då hade han liksom bekostat mig en möjlig dag i solen på grund av att jag ligger kvar i sängen i tron om att det regnar ute. Jaa, ni fattar nog.

Idag ska jag plugga körkortsteori så att jag får boka teoriprovet idag. Har körlektion kring fyra, hur tänkte jag då? Värsta rusningstrafiken (he-he, i Piteå..) och barn som ska hem från fritids och så vidare. Säger bara en sak, håll er för fan inne eller stanna vid övergångsställen och låt mig köra före. Tack.

Ååh, passande att lägga in en extremt gammal låt som jag lyssnade på när jag var typ 13 år. Aw, emotina. Bra text dock.
Superchick – Stand In The Rain

So stand in the rain
Stand your ground
Stand up when it's all crashing down
You stand through the pain
You won't drown
And one day what's lost can be found

You stand in the rain


we♥it


.tänker lite för mycket på att sommaren är över nu.skola om några dagar.usch.

Prisa gud här kommer skatteåterbäringen

Wiiiiii. Det här blev plötsligt en mycket bra dag. Tittade ut genom fönstret och såg att postisen hade grova problem med att få ner ett paket från Nelly i vår brevlåda, så jag kutade ut och hämtade det. Där i var mina skor som jag beställde IGÅR, grym leveranstid om man säger så! Och inte nog med det, i posten fanns skatteåterbäring till mig som jag inte hade någon aning om att jag skulle få, samt 100kr på The Body Shop OCH 100kr på H&M. Underbara dag.


Precis sådär känner jag mig just nu (ok, lite för internt..)



UPDATE: wow, hittade just 3 borttappade och bortglömda biocheckar i min garderob.. Brb, springer och köper en trisslott.


"everybody say way-oh"

Igår efter att jag hade promenerat en sväng så åkte jag till Tessan och var med henne, Jossan och Elin. Trevlig kväll med en massa snack och klipptittning på youtube. Den här blev min favorit:


Kommer ha sömnproblem i flera år efter att ha sett den där :(

Kom just hem från en körlektion, ska nog boka in provet imorgon! Ska skynda mig iväg på stan och klippa mig nu också, hjelp.

we♥it




Powerwalk

Kom precis in från en 45 minuters powerwalk, ganska nöjd för att vara första dagen på ännu ett av mina "nya liv". Började nya livet helt perfekt genom att fixa mig en början till benhinneinflammation på första promenaden dock.. he-he. Typiskt mig.

Under promenixen nöttes den här låten ett oräkneligt antal varv:



Eller på spotify: Movits! – Skjut mig i huvet

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer

Åh, dagens låt. Love it.



Eller på spotify:
Den svenska björnstammen – Vart jag mig i världen vänder

Har alltid kunnat lita på min omdömeslöshet
Har alltid kunnat tappa min skalle till marken
Har alltid varit säker på att jag kan göra fel
Det ger mig trygghet i stanken, bedragen av tanken

Tror du vi kan ropa efter nån av förstånd
Som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar
Jag tror du söker efter mer än du ser
Men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig

När vi låtsas på riktigt från hjärtat och drömmen
Kan vi vakna med tiden och sansas i sömnen
För vi lever alla med känslan att falla
Och vid tomhetens botten står vi på toppen


Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig


Faan, kämpar fortfarande med att få inläggen bredare, hjälp!?

Yesterday you said tomorrow

Imorgon är dagen då jag tar tag i träningen igen. Jag sket fullständigt i beach 2011, istället siktar jag nu på Thailand, studenten och resten av mitt liv. Varför skriver jag det här på bloggen, jo för jag intalar mig själv att jag inte kommer att strunta i det om jag vet att det kommer synas på bloggen.. he-he. Önska mig lycka till!

hittade den här passande bilden på weheartit


And so they lived happily ever after

Just hemkommen från Luleåtown. Blev galet mycket stående och gående och lite för mycket mat på max. Förutom att jag vill såga av mig båda mina fötter så var det en mycket bra dag. Jag som egentligen inte skulle shoppa lyckades ändå göra av med en hel del pengar, som vanligt. Jag förstår aldrig riktigt hur det går till, förstår ni?

Iallafall så är jag som så att när jag väl har fastnat för något så hittar jag BARA kläder i det stuket/i den färgen. Idag var färgen roströd. Lyckades få med mig en t-shirt, en tröja och en halsduk i samma färg.. Tyvärr så tycker jag inte att den färgen passar till min blaskiga hårfärg så jag köpte mörkbrun färg igen. Mamma typ gråter, men jag är så less min tråkiga färg, den är så uttrycks- och meningslös liksom.

Just det! När vi satte oss på Waynes och skulle vila benen lite så hamnade vi brevid ett mycket skumt gäng. Först så satt en av tjejerna och skrek om att hon "mensar precis nu". SEN helt random så kommer hennes pojkvän i kostym med blommor och friar. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Inte nog med det, när en kompis sedan frågade henne hur det kändes så svarade hon "jag vet inte, jag mensar". ALLVARLIGT? Jaaja, nu ska jag sluta irritera mig. Men jag hade blivit ganska disturbed om jag var killen. Må dem leva lyckliga i alla sina dagar.

Luleyo

Kom precis hem från en körlektion, gick sjukligt bra idag måste jag erkänna. Nuu ska jag göra mig klar och sen ska jag åka till Luleå och shoppa gärnet med Elin! Blir nog trevlarns.

Joo, kul inlägg!

Tips från coachen #2

Tips #2: om du är ute och övningskör och tänker att "ååh titta en chokladkaka här i bagaget, jag tar en chokladbit så jag kan äta på den när jag blir sur och less på pappas tjat". Tänk då på att INTE lägga chokladbiten i knät och glömma bort den. Vet inte om jag behöver förklara hur mina byxor såg ut, och pappas ansiktsuttryck när han trodde att typ en hel chokladkaka hade smält fast i bilstolen.
Peace ut.

Tessan 18år

Igår firade vi Tessan som fyllde 18! Stor tjej!
Hon hade bakat typ tusen olika sorters fika och världens godaste glasstårta, men av någon anledning så missade jag att fota allt.

Födelsedagsbarnet och Josefin



Vi gav henne en låda med en massa kort i som hon får ta ut två gånger i veckan när hon är i USA. Och Teres, vi förväntar oss blogguppdatering om vilket kort du plockat, VARJE gång!

Oh my god, it's a double rainbow

En dag såg vi två regnbågar, och kunde inte göra annat än att tänka på den här låten.. Och originalvideon är ju bara helt, knas. Ni måste se dem om ni inte gjort det förr!








Ta mig tillbaka

Fast nä om jag ska vara ärlig hade jag kunnat stanna i fjällen resten av året. Den här veckan en gång om året är typ det heligaste i mitt liv. Att bara ligga i fören på en eka och sova och lyssna på musik hela dagarna. Sen gå i land på en udde och käka varma mackor över elden är det bästa jag vet. Och sen när pappa får upp en stor fisk och man ser hur nöjd han är så blir det hela så himla mysigt bara. Fast måste erkänna att jag inte fick den största fisken i år, ledde hela veckan men sista kvällen drog Tommy upp den största, fan.




Tips från coachen #1

Ny kategori, här i mina tips från coachen ger jag er användbara råd som ni kan använda för att leva ett relativt behagligt liv. Istället för att själva göra misstag så lär jag er här efter mina egna.

Tips #1: om du bor i en minimal stuga som består av ett rum, tillsammans med hela din familj - se då till att somna först för att bespara dig flera timmars sömnlöst lidande på grund av att vissa inte kan sova utan att försöka andas genom en till höres ("till synes", "till höres?!?") igenstängd näsa.

Hoppas ni har lärt er något nu barn.

Hmm.

Ligger i båten och insåg just hur svårt det är att längta till min 18-årsdag när skolan börjar två dagar innan.. kul liv, låt mig gå i ide bara.

Virisen

Är i fjällen just nu på ett ställe som heter Virisen. Här bor vi i en ministuga och vädret just nu är skit. Meeen jag har det bra, sov cirka 8 timmar i båten igår. Än så länge har jag också fått största fisken, som jag lovat. Dock så fick jag ingen bild på det för det regnade så sjukt mycket just då.


Rätt kass bild på utsikten från stugan.. vädret <3


Nu kan du få mig så lätt

Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt
gaah, hade så gärna sett honom i Luleå ikväll.

Dom är uppe på taken
alla är högt över staden
Sommarn snurrar fort
när vi bara snöar bort
Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann.


För mycket mat och kurragömma

Kom precis hem från en trevlig kväll. Vi käkade typ hur mycket mat som helst och sen efterrätt på det. Sjuuukt god mat hade alla lagat iallafall! Efter det drog vi ut och lekte bilkurragömma i några timmar, blev riktigt spännande där ett tag.. men jag måste nog ändå erkänna att våran bil inte vann. Tyvärr!


Förrätt, laxrullar av Anton och Machosallad av Jocke


Jockes monsterportion, men den fick lixom med allt som fanns att välja på. Sjukt gott!

Alltså jå, först lovade jag mig själv att aldrig blogga.. sen lovade jag mig själv att aldrig lägga upp matbilder i bloggen.. Vad gör jag härnäst? Går ut offentligt i min onepiece kanske.

Packad

Färdigpackad alltså, för fjällen! Imorgon kl 08.00 går våran sinnesjukt fullproppade bil mot en hel vecka i fjällvärlden. Mitt enda löfte som jag brukar ge varje år är att jag kommer att få den största fisken genom att fiska så lite och så obrytt som möjligt. Förhoppningsvis kan jag hålla det i år också!

Ikväll hade jag jättejättegärna sett Håkan Hellström i Luleå med alla andra lyckliga själar, men istället blir det nog knytkalas hos Erica i min klass med en massa folk. Blir nog också trevligt, fast att se Håkan en gång till i år hade INTE skadat. Just nu håller jag på att försöka göra mig lite klar, samtidigt som jag bakar fyra sockerkakor. Japp, fyra! Ifall ni undrar vad jag ska ha med mig till knytkalaset (vilket ni självfallet undrar) så är det endast mitt eget (och ett extra) glatt humör, det extra är till för den som kanske glömde sitt! Ska försöka fota litegrann också.


Här har ni en bild på min fruktansvärt snygga klass


we♥it


Luleåkalaset

Blev en riktigt impulsiv tripp till Lulekalaset med några klasskamrater ikväll! En ganska snabb visit men riktigt trevlig. Det roligaste var nog ändå bilfärden med Jocke som chaufför.. riktigt spännande vid vissa tillfällen. Ska försöka ladda upp en film där han inte får ner rutan och istället böjer sig ut genom bildörren (som är typ 10cm öppen) och försöker trycka ut en lapp ur en parkeringsautomat.

Vi såg Movits!, käkade thaimat, munkar, köpte remmar och sist men inte minst så blev bilen inlåst i parkeringshuset när vi skulle hem. Vi tänkte att det var kört.. men som en ängel från ovan så klev en tjej ut på balkongen i lägenheterna mitt emot och frågade om vi behövde hjälp. Så hon låste upp parkeringshuset med sitt månadskort, vi tackade så mycket och åkte generat hem igen. Några extra varv i rondellen när vi inte riktigt visste vart vi skulle blev det också, men vi tog oss ju tillslut hem iallafall. Vet inte riktigt om det är Jocke vi ska tacka dock..

Tog lite foton men inga blev särskilt bra.




Blev en riktigt mysig solnedgång vid hamnen när vi satt och åt.

You will be pretty intelligent, pretty creative, pretty amazing. But you, will never be merely 'pretty'.

SÅ jävla bra.



When I was just a little girl, I asked my mother, “What will I be? Will I be pretty? Will I be pretty? Will I be pretty? What comes next? Oh right, will I be rich?” Which is almost pretty depending on where you shop. And the pretty question infects from conception, passing blood and breath into cells. The word hangs from our mothers' hearts in a shrill fluorescent floodlight of worry.
“Will I be wanted? Worthy? Pretty?” But puberty left me this funhouse mirror dryad: teeth set at science fiction angles, crooked nose, face donkey-long and pox-marked where the hormones went finger-painting. My poor mother.

“How could this happen? You'll have porcelain skin as soon as we can see a dermatologist. You sucked your thumb. That's why your teeth look like that! You were hit in the face with a Frisbee when you were 6. Otherwise your nose would have been just fine!

“Don't worry. We'll get it fixed!” She would say, grasping my face, twisting it this way and that, as if it were a cabbage she might buy.

But this is not about her. Not her fault. She, too, was raised to believe the greatest asset she could bestow upon her awkward little girl was a marketable facade. By 16, I was pickled with ointments, medications, peroxides. Teeth corralled into steel prongs. Laying in a hospital bed, face packed with gauze, cushioning the brand new nose the surgeon had carved.

Belly gorged on 2 pints of my blood I had swallowed under anesthesia, and every convulsive twist of my gut like my body screaming at me from the inside out, “What did you let them do to you!”

All the while this never-ending chorus droning on and on, like the IV needle dripping liquid beauty into my blood. “Will I be pretty? Will I be pretty? Like my mother, unwrapping the gift wrap to reveal the bouquet of daughter her $10,000 bought her? Pretty? Pretty.”

And now, I have not seen my own face for 10 years. I have not seen my own face in 10 years, but this is not about me.

This is about the self-mutilating circus we have painted ourselves clowns in. About women who will prowl 30 stores in 6 malls to find the right cocktail dress, but haven't a clue where to find fulfillment or how wear joy, wandering through life shackled to a shopping bag, beneath those 2 pretty syllables.

About men wallowing on bar stools, drearily practicing attraction and everyone who will drift home tonight, crest-fallen because not enough strangers found you suitably fuckable.

This, this is about my own some-day daughter. When you approach me, already stung-stayed with insecurity, begging, “Mom, will I be pretty? Will I be pretty?” I will wipe that question from your mouth like cheap lipstick and answer, “No! The word pretty is unworthy of everything you will be, and no child of mine will be contained in five letters.

“You will be pretty intelligent, pretty creative, pretty amazing. But you, will never be merely 'pretty'.

Kvällsdopp

Åkte till Hammenviken med Tessan och David ikväll. När vi väl tog oss iväg så var det inte så varmt i luften längre och eftersom att jag är ungefär världens största badkruka så följde jag mest med bara för att testa kameran lite. Jag är ingen mästerfotograf precis så döm inte kameran efter bilderna, plus att jag fifflade en hel del med inställningar osv. Men några av dem blev riktigt mysiga!



Glada badare


Tessan tvekade i typ hundra år, men tillslut så badade även hon. Fick dock ingen bra bild på det:(




Blev sjukt mysigt när solen gick ner!


Måste fixa designen lite till så att jag kan göra inläggen bredare, för just nu så är bilderna krympta och kapade.

Ny kamera!

Blev att köpa en ny kamera idag, äntligen! Nu kanske jag slipper tjata mig till bilder från alla andra.. ska iallafall försöka få med mig den överallt. Bara tagit några få kort än så länge men är verkligen supersupernöjd!


SONY Cyber-shot DSC-WX9

Men det där kan ju jag också

Sjukt fräckt! bara att börja träna då..

bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Inte färdig

Alltså jo designen osv. är ju inte på topp just nu. Fixar den sen någon gång då jag har tid och ork. Ska införskaffa mig en ny kamera också så att det blir lite roligare läsning!

Vi blev som dem andra

Igår var jag med min gamla vän Elin, var typ 2 år sedan vi sågs på riktigt. Riktigt trevligt att ta igen allt vi missat om varandra och snacka om gamla minnen. Vi har gjort så sjukt mycket grejer ihop så det var kul att ta upp kontakten igen, och den här gången behåller vi den förhoppningsvis också!
Senare på kvällen hängde jag med Tessan ett tag och vi planerade inför vårat 18-årskalas, som tyvärr måste firas innan jag ens har fyllt år för att hon drar till USA den lurken.. Menmen, får se till att fira ännu mer ordentligt när jag väl har fyllt också istället.

Idag hade jag tänkt dra till stranden men när jag gick ut på baksidan så insåg jag att jag antagligen hade frysit ihjäl där ute för det stormade nästan. Sjukt tråkigt att behöva säga det här, men, sommaren är över här uppe i norrland. Och för det så lägger jag in en mycket vacker bild från trästocks där jag imiterar på ett ungefär hur jag känner över detta faktum.

(kan lägga till att den här målningen på gatan var nedanför ett fönster på en skola, fantastikt ju.)

Och jo, dagens låt: Kent - Dom Andra

RSS 2.0