Cykeltur någon?


Nä tänkte väl det.

Fredagsrutinen

05.50 - Vaknar, sover med träningskläderna på, drar på mjukisar, störtar ner för trappen och kollar om det snöat, inte snöat = ligga i sängen 5 min. Snöat = ut och sopa bil.
06.00 - lämnar gården för att plocka upp Tessan på vägen. I bilen lyssnar vi på: Maskinen - känner ingen ånger, detta för att intala oss något som inte är sant, för jag ångrar mig visst.
06.30-07.10 - Vill dö konstant i 40 minuter, frågar mig själv varför jag är dum i huvudet och hoppas på att självdö på plats.
07.10 - sista låten, taggar ihjäl mig och vaknar till liv.
07.20 - ler som en idiot och inser att klockan inte ens är halv 8 och jag har redan tränat
07.30 - glider hem i bilen och lyssnar på Rebecca Black - Friday. För att det är ett måste, och den är bra. (JO det är den.)
07.45 - dör i sängen
11.00 - vaknar och käkar frukost
Nutid: Pigg som en lärka och ska städa mitt rum, woop.


snaaaaart, snart så.


Förövrigt



Jo just det.


Och imorgon ska jag på spinning, lämnar hemmet ca 05.55. Försökte precis slippa undan men Tessan har mig i sitt järngrepp. (skratta, det är roligt.) GODNATT.

Mission Impossible

Tänk om jag kunde veta vilka ni är som läser, hade varit kul tycker jaaag. Nåväl.

Igår såg jag Mission Impossible 2
Idag ska jag se Mission Impossible 3
På fredag ska jag se Mission Impossible 4 på bio

Wiho, hej jag hatar actionfilmer och Tom Cruise men vad fan okej.


Varför har han så fina solbrillz?..

När det inte är det ena

Vaknade 5.10 idag och vågade inte somna om.. har prov i matte E 8.30, längtar inte.


Ännu en måndag som gud glömde

Ni vet när man ligger i sängen och precis ska somna och börjar fundera på vilken tid man börjar och vilket ämne man har. Långt in i hjärnan någonstans finns ett litet medvetande som säger att det inte alls gör någonting om du missar de första två lektionerna för att dem inte är så värst viktiga. Ditt riktiga medvetande bestämmer sig för att ta tjuren vid hornen och kliva upp till dina lektioner. Tyvärr vaknar du inte trots 5 alarm. Eller jo vaknar, men latmasken tar över.

Godmorgon Tina klockan äro 11.29 och du började 9.30.

Vad ska man säga? Känns som att min blogg lever på mina måndagar, när ska jag lyckas med en måndagmorgon?!?! Ska anlita någon som drar upp mig ur sängen utan nåd.

Blir inte förvånad om jag missar bussen också.

Yesterday you said tomorrow

Hemma igen efter en mysig kväll med Tessan, Jossan, Elin, Isabella, Ben och Jerry.

Imorgon börjar tydligen min och Antes vita månad.. inget onödigt socker, alkohol eller liknande. Hur tänkte vi? Jag vet inte, får se om vi överlever. Har redan abstinens.



Gjorde ont i hjärtat när jag gav bort min 3/4 B&J till mamma precis... vi ses i Thailand om typ en månad.

Nause – Made Of - Radio Edit



Smile like you mean it


Those will be the best memories

Hade en riktigt trevlig kväll här hemma igår med en massa snygga människor. Grannen kom över och klagade på musiken, som det ska vara alltså.. klockan var kvart i tio? Men okejdå.

Vissa tog hobbytemat på största allvar i fredags, jocke var såklart pimp. Vad annars?..



Cause I'm Mr. Brightside

Men fyfan så jävla bra.
Ge mig The Killers till Peace and Love i år så ska jag dö lycklig.

Jealousy
Turning saints into the sea
Swimming through sick lullabies
Choking on your alibis
But it's just the price I pay
Destiny is calling me
Open up my eager eyes
'Cause I'm Mr. Brightside


The Killers – Mr. Brightside
The Killers – When You Were Yo
The Killers – Somebody Told Me
The Killers – Spaceman


Hobby?

Det är fredag, klockan är 9 och jag har hunnit vara på ett spinningpass, sola, duscha och fixa mig. Skönt! Hela helgen framför mig. Ikväll blir det klassfest med hobbytema hemma hos Tessan och imorgon blir det fest här hemma hos mig, fint!

Nu måste jag bara komma på min hobby och hitta någonting att ha på mig.. bra planering tina, bra.

Här kommer några dagens outfits för att inspirera mig själv:





Knas



Det känns som att ibland, när jag står fast
så växer jag, ingenting står över mig
jag vill känna känslan av att vara där
ingenting kan stoppa mig
Norlie & KKV – Ingenting står över mig
Norlie & KKV – Samma barn
Norlie & KKV – Tröjan du hatar
Norlie & KKV – Nikotin

När man vet att det gått för långt

Idag skulle jag skriva en källförteckning i alfabetisk ordning. Har inte riktigt lärt mig att hoppa in mitt i alfabetet när jag ska komma fram till vilken bokstav som kommer efter vilken så jag börjar alltid från början. Såhär räknade jag upp bokstäverna i min hjärna: a-b-c-d-e-f-m-l

Ja vad ska man säga? fml

En såndär måndag ni vet

Vaknade imorse och hoppades på att självdö.
Inaktiverade min facebook, raderade alla meddelanden på mobilen, en massa mobilnummer och kände mig som en ny människa.

Nu ska jag rensa hjärnan med lite spinning och core.



Älskar när weheartit säger exakt det jag tänkte.

No Mercy

Bytte ut det sista skidpasset för veckan mot ett RPM-pass på Step In med Tessan och Bella. Nu är vi på gång ska ni veta. Bokade in veckans träning med Bella precis:
ti 17 jan 19:45 Zumba
to 19 jan 18:00 Afro Power Dance
fr 20 jan 06:30 Activio (50)

Hur jag nu ska orka addera tre längdskidspass och ett simpass med Elin är ännu ett mysterium.. Vi ser väl om jag överlever!


Efter nästa vecka ska mätaren stå på minst 100% of target.

Sunday Bloody Sunday

Hängde med Bella hela kvällen igår och skjutsade en massa fyllon, spelade uno och pratade, skön lördag! Kände att jag behövde en lugnare kväll efter fredagskvällen i Skellefteå, mottot "vad är en morgondag" levde vi verkligen upp till och kvällen bjöd definitivt på överraskningar! Hade en sjukt trevlig kväll, kul att festa med Tessan igen efter 4 månader!



Tycker om er gode så jäkla mycket.

Skellefteyo

Åker till Skellefteå med Elin och Tessan och har utflyttningsfest i Elins lägga. Kommer bli fint!
Resten av livet får tas om hand någon annan dag, ungefär såhär:


Utmaningen, första veckan, pass 2/3

Woho, köttade 3,5km på längdskidorna idag, utan trasiga stavar och bakhalka! Blev dock omkörd i en uppförsbacke av en övermedelålderskvinna, kändes inte helt okej.. blir ganska taggad till att fortsätta bli bättre! Nästa gång kör vi 4,6km och efter det kör vi hur jävla långt som helst. Grisberget och vidareeee.

Önskar att jag hade några bilder att lägga in.. får fixa några smexiga skidbilder när det är dagsljus ute! och dagsljus ser man bara på helgen ifall man möjligen orkar titta ut såå får väl se.

Vasaloppet nästa

Alltså jag vet inte om ni har sett mig åka skidor.. men idag gjorde jag iallafall det. Måste ha varit en fröjd för alla dem som åkte förbi mig för jag är verkligen sämst. I nedförsbackarna tror jag att jag ska dö och gör en pipigt panikljud. Skulle söka efter en passande bild till inlägget och den första träffen var "Hur FAN gör man för att inte ramla i nedförsbackar när man åker längdskidor?!" på flashback.. så jag är inte ensam!

Men då ska jag tala om att jag och några familjemedlemmar har gjort en liten deal. Fram till den 6 mars när vi åker till Thailand så är det minst tre rundor i veckan som gäller! Tror jag kommer fixa det fint, och förhoppningsvis blir jag lite bättre på att åka.. Dagens mål var att ta oss runt 2,3km-sträckan utan att avlida, det klarade vi galant trots en avbruten stav och senadrag.

Uppdaterar er om resultaten och tidsskillnaden lägger jag också upp, fast endast vid extrem förbättring för dagens tid var mer än pinsam, kan säga att jag sprungit sträckan dubbelt så snabbt på idrotten i 7an...... Eh.

quote


Hej mitt vinterland

Det snöar idag, och jag som hade tänkt promenera till skolan.. Hoppas att det slutat innan klockan är ett!
Bjussar på en megafin bild från förra året.


Får man se ut sådär?

PS. Tessan är tillbaka i Sverige, fick en extremt upprörande kommentar angående att jag inte valt att skriva ut detta faktum på bloggen. Detta beror på att jag vill hålla henne för mig själv.

PS2. I det förra inlägget skrev jag att det är 6 månader kvar till studenten. Ett bevis på att matematik inte är min starkaste sida blev idag bevisat då det visade sig att det egentligen bara är 5 månader och 1 dag. Man kan tydligen inte räkna med den månaden som man redan är i.... hur ska jag kunna veta det?.. Nåja, blev ju iallafall dubbel lycka när jag fick det förklarat för mig igår på skolan!

Nedräkningen har börjat

Exakt ett halvår och två dagar till studenten idag, den har aldrig känt så nära men ändå så långt borta.
Låt den här terminen gå äckligt snabbt men ändå ha långa mellanrum mellan proven.

Alla säger att ju närmare studenten man kommer desto mer vill man stanna kvar i skolan med sin klass och trygghet. Jag kan dock inte se det hända mig..


Beslutsproblem



Hjälp?

Uppdaterar er lite

Mitt nyår var episkt.
Jag har inte gjort en enda vettig sak på lovet. De flesta dagarna har sett ut såhär: Vaknar, kliver inte upp, desperate housewives, mamma kommer hem - middag, sova, desperate housewives, sova.
Spillde just ut en halvliters tekopp (med extra mycket honung) rakt ner i mitt tangentbord + i mitt knä på mina nytvättade kläder.
Det är -20 ute.
Jag har prov i matte E om en vecka.
Måste läsa ut två böcker på engelska till nästa vecka och skriva inlämningar på dom.
Det är en lång vinter kvar.
Jag har ingen aning om vad jag ska göra med mitt liv.

Jag åker till Thailand om två månader, två.

Det sista väger upp allt annat så jag är megaglad. Nu ska jag skura tangentbord och tvätta kläder. Men jag klagar inte. Beställa bikini sen ohyeah.


Sammanhängande och så vidare, puss


Vi rymdes inte riktigt runt bordet på nyårsafton..

Att se det positiva

Vaknade igårnatt klockan 3 av att jag inte kunde svälja. Halsflussen som jag drabbas av cirka fem gånger per år var här igen, skönt att inleda året med det så jag kanske slipper den senare..

Efter att bara ha kunnat äta keso och stekta ägg under hela dagen så kom mamma hem med ett paket piggelin åt mig. Så nu sitter jag här och käkar min frukost, piggelin! Intet ont som inte för något gott med sig. Eller?


RSS 2.0