Nyårsplanerna fixade!

Åååh jag och Matilda har försökt pussla ihop nyår nu i några dagar och igår klaffade allt! Vi firar in det nya året uppe i Hemavan, åker bil upp med några snälla kamrater och bor hemma hos min mormor. Kommer bli sjukt mysigt!

Nyårskvällen spenderar vi på högfjällshotellet tillsammans med tusen andra glada. Kameran åker med!


Den ljuva doften av jullov

Sitter och pluggar fysik för sista gången i år, visst låter det grymt? Älskar mig själv för att jag skrivit klart inlämningen som ska in på lovet också, ibland är jag bara så jävla smart.

Imorgon börjar jag skolan klockan ett med ett fysikprov i typ fem timmar. Underbaaaart! När det är färdigskrivet ska jag hoppa ut ur skolan med en klackspark och tagga klassfest. Fy dig Tina, fest på en onsdag. Funderar på att sprätta skumpan som jag köpte till nyår bara för att jag kan och bara för att jag kommer vara värd det.Varje prov är en seger! Som här med godkänd uppkörning i handen ♥

Smider planer

Sitter och väntar på Josefin, vi ska göra hemliga grejer åt en hemlig person. Nyfikna? Jag har hört att det är sånt som får folk att fortsätta läsa, måste dock klargöra att resultatet inte är något ni kommer att få se. Någonsin.

puss


Livet och vidare

Har kommit igång med träningen igen, bränt iväg tre pass på step in i veckan och blir förhoppningsvis ett till imorgon! Spinn och core i onsdags och sedan body pump igår skapade en total träningverk i varenda litet muskelfiber. Vågade knappt röra mig när jag vaknade imorse... Ska komma igång med löpningen igen när jag känner mig starkare. Fan va fint. Tjejmilen here we come.


true dat.

HelgDen svenska björnstammen – Svalkar vinden

I have a million reasons to be Here

wow.Stördarestördenstörd

Ser ni något konstigt med dessa bilder? Okej, orkar inte låta er svara på den frågan för ni skriver ändå aldrig någonting. Det konstiga med bilderna är att JAG är extremt exalterad och engagerad i bilderna medans personerna som jag vill ha med på bild knappt har någon aning om att jag existerar överhuvudtaget. Det finns fler... borde kanske dedikera ett helt inlägg till mig själv och dessa sjuka bilder någon dag.


Ni vet när man är sådär lycklig....

..att man inte bryr sig om något annat i hela världen förutom här och nu? Varken hur man ser ut eller hur någon annan ser ut eller hur man kommer att se ut imorgon eller vad man egentligen borde göra istället för att vara just sådär lycklig precis just då.

Jo precis så.


Sådär ser man ut när man inte bryr sig om något annat än stunden och den man delar den med! Puss Elin och tack för en übergrym helg.

RSS 2.0